Eu si calculatorul meu

Nu am fost niciodata genul de persoana care sa personifice obiecte, dar mi se intampla deseori sa vorbesc cu calculatoarele. Yep, me iz creizi.

Am avut o gramada de calculatoare pana acum si cu fiecare vorbesc diferit. Parca fiecare are personalitatea sa. Cu actualul meu calculator, am avut de la inceput o relatie speciala. Desi nu e cel mai "destept" sau "rapid", mi-a facut putine probleme. Mai putine decat altele. Atata doar ca in orice relatie, ajungi pana la urma sa te frustreze neajunsurile celuilalt. Faptul ca se misca incet a inceput sa devina o problema, mai ales ca pretentiile mele in ceea ce priveste programele sau jocurile devin din ce in ce mai mari.

Recunosc, pe undeva e vina mea. L-am cam neglijat. Dar azi am hotarat sa-i fac cadou niste rami in plus (nu ma intrebati de unde i-am furat). Cand l-am desfacut, imaginea neglijentei mele m-a lovit in fata, sub forma unor mototoale de praf. L-am curatat cat de bine am putut, i-am bagat ramii si l-am pornit nerabdatoare sa vad rezultatele. Dar, incapatanat probabil, a inceput pentru prima data sa-mi faca probleme. Sub forma unor crashuri sau refuzul de a rula anumite programe, cum ar fi Mozilla.

Dupa ce am trecut prin toate starile de la nervozitate, la frustrare, la tristete si la panica, si-a revenit. I-am promis ca-i reinstalez Windows-ul si atunci el mi-a aratat care era problema. Good boy.

Acum mai trebuie doar sa-i cumpar monitor nou, care, daca e sa fim corecti, nu a fost al lui de la inceput. Si un mouse, care la fel, nu a fost al lui. Si apoi sa fac curat si inauntru. Sper ca relatia noastra sa reziste. Sa nu il mai neglijez si el sa ma rasplateasca si sa fie ascultator.
Category: 4 comentarii

4 comentarii:

Anonim spunea...

aww, ce cuplu simpatic! :))

Anonim spunea...

:))..ce tare...eu nu vorbesc cu calculatoarele,ci cu telefoanele:))
si corby al meu ma cam enerveaza cateodata..da'l iert k e ascultator cand am cea mai mare nevoie
:p
app,place blogul..te-am adaugat la mn in blogroll

Cristi spunea...

eu am de facut un proiect "Eu si calculatorul" ca sa imi finalizez modulul pedagogic şi recunosc faptul că mi-ai smuls un zâmbet cu articolul tău:D. Hey,dacă vrei, poţi arunca un ochi pe blogul meu. http://acronimaxim.blogspot.com/. Have a nice day.

SalvezPC spunea...

Eu vorbesc cu masinuta mea. :D De cate calculatoare am dat daca ar fi fost sa incep sa vorbesc cu fiecare cred ca mi s-ar fi putut pune dunga rosie in buletin :))

Trimiteți un comentariu