Ce gust are fericirea...

... de ciocolată şi coacăze negre în mod sigur, dar nu despre asta este vorba.

Cred că avem toţi vise şi idealuri, mai mult sau mai puţin realizabile, dar eu am avut aşa, un vis extrem de idiot de vreo 4 luni, care azi s-a materializat: să stau în pijama la ora 10 într-o zi de miercuri. Am în mine un sentiment de împlinire, în timp ce-mi beau cafeaua extrem de încet, că nu mă grăbesc nicăieri. Nu mi-am tocat nervii cu întrebarea "cu ce mă îmbrac azi" şi nici n-am de gând.

Azi dimineaţă, pe la ora 6:39 m-am trezit dintr-un vis destul de ciudat şi m-am uitat la ceas. Primul meu impuls a fost să-mi zic "am uitat să-mi pun alarma, dar bine că m-am trezit la timp", dar în următoarele două secunde mi-am dat seama că nu e nevoie să mă trezesc. Din momentul ăla, sentimentul de fericire m-a învăluit şi probabil acum sunt cea mai enervantă persoană din lume, pentru că sunt foarte zâmbitoare, pentru că am dat un "bună dimineaţa" cu voce tare şi clară, aş zice de-a dreptul zglobie, chestie care bineînţeles că nu-mi stă în caracter. De obicei mai mult gândesc "bună dimineaţa", dar îmi iese un "..ţa".

Anul ăsta mă bucur pentru 1 Decembrie mai mult decât oricând. Ar putea fi o grămadă de motive pentru care o zi să mă facă fericită, poate pentru că am intrat în luna cadourilor, sau că e ziua naţională, sau că se "aprinde oraşul" (aşa cum a zis o colegă ieri, dar eu am zis să nu-i dăm totuşi foc că mie-mi place), sau că editura noastră are o lansare de carte azi ş.a.m.d. Dar toate astea nu înseamnă nimic. Eu sunt fericită din alt motiv.

1 Decembrie a picat miercurea şi eu am zi liberă!

2 comentarii:

Anda-Andr3A spunea...

A fost tare dragut articolul.
Cateodata ma simt si eu asa..iar chestia cu ora 10 in pijamale chiar e ceva..
Stresanta probabil nu esti, esti doar acasa si asta e neobisnuit..dar totul e binevenit zic eu..
Si eu ma bucuram aseara de prezenta tatalui pentru cateva zile aici..si'mi adusesem aminte de anul trecut cum am stat cu el de craciun si ne'am uitat la filme romanesti.
Tata e genul de om care nu prea se uita la filme, dar atunci chiar a stat..si mi'am amintit cu placere clipele.
Daca ziua asta nu ii stresezi cum ai zis tu mai sus, si'o sa faci ceva frumos cu ei sau pentru ei crede'ma ca nu o sa mai creada asta!
E o zi speciala. Foloseste'o in binele tau.
La multi ani. Btw..

Anda spunea...

Multumesc :)
Chiar a fost o zi speciala :)

Trimiteți un comentariu