10 Ciudatenii

Imi place diversitatea. Sunt o persoana care se plictiseste repede. In plus, sustin de ceva vreme ca oamenii ar trebui sa fie diferiti si trebuie sa invatam sa-i acceptam pe ceilalti, chiar daca nu se incadreaza in conceptul nostru de "normalitate".

Asadar am preluat leapsa lui Catalin : 10 dovezi de ciudatenie.

Mica paranteza inainte sa le scriu: am primit mai multe lepse pe care nu le-am onorat. Sorry, dar chiar nu m-au inspirat deloc :D

Deci ciudateniile mele:

1. Nu suport sa ma aflu intr-o incapere cu usa deschisa. Nu ma mai pot concentra la nimic. Usile sunt facute sa fie inchise.

2. Am un inceput de sindrom obsesiv-compulsiv pe care incerc din rasputeri sa mi-l infrang. Cu toate astea, tot calc DOAR pe caramizile colorate cand merg pe strada.

3. Cand merg cu cineva pe strada trebuie sa stau in dreapta. Simt ca ceva nu e ok daca nu stau in dreapta.

4. Nu-mi place sa aud pe cineva mancand. Nu ma deranjeaza sa vad, dar nu suport deloc sa aud mestecatul. Daca cineva incearca sa vorbeasca cu mine in timp ce mananca mi se intoarce stomacul pe dos.

5. Lumea crede ca ma prind greu la bancuri pentru ca rad cu vreo 5 minute intarziere. Adevarul e ca inteleg bancul din prima, dar nu mi se pare amuzant decat dupa ce il procesez si ii dau "replay" la mine in cap. Cateodata mi se intampla sa fac asta abia dupa cateva zile.

6. Desi sunt in stare sa mananc multe chestii mai exotice (iubesc mancarea asiatica), exista cateva lucruri "de baza" pe care nu le pot consuma sub nici o forma: apa, gogosari, ardei. Da, ati citit bine, nu beau apa deloc.

7. Desi in general incerc sa fiu o persoana echilibrata, exista un domeniu unde ma zbat intre doua extreme: fie sunt extrem de dezordonata, fie extrem de organizata. Desi am dulapuri pe care daca le deschid ai sanse mari sa cada ceva pe tine si in geanta de obicei stau minute bune sa gasesc ceva, cand vine vorba de unele chestii am liste peste listute, fisiere, documente, notepad-uri pentru cele mai nesemnificative amanunte.

8. Singura persoana cu care pot sa-mi cumpar haine e mama. Daca cumva ma duc la cumparaturi cu altcineva si gasesc ceva care imi place, o sun, ii descriu ce am gasit si o intreb daca sa il cumpar. Au fost foarte putine cazuri in care am cumparat ceva fara acordul ei. Stiu ca pare ciudat sa fac asta la 23 de ani, dar pur si simplu am incredere foarte mare in gusturile ei. Chiar mai mare decat in ale mele.

9. Cand stau pe net as prefera sa fie liniste totala. Cel mai mic zgomot imi distrage atentia. Din cauza asta nu ascult muzica decat foarte rar. Si nu imi place sa se uite cineva la televizor in aceeasi camera.

10. Dimineata am un ritual bine pus la punct: ma trezesc, imi deschid calculatorul, imi fac cafeaua si micul dejun. Imi beau cafeaua si mananc la calculator, treaba care tine o ora. Apoi ma duc la baie, fac dus, ma spal pe fata, dinti, etc. care tine o jumatate de ora. Daca am o ora jumate dupa ce ma trezesc fara sa fiu deranjata, o sa fiu bine dispusa toata ziua. Pe vremea cand aveam un seminar de la 7 jumate preferam sa ma trezesc la 5, doar ca sa pot sa-mi iau micul dejun in liniste.


O sa dau leapsa mai departe lui cosmo , krimi si Laurei. Si oricui o mai vrea.
Category: 11 comentarii

11 comentarii:

strumfita avec l`esarfa spunea...

:/ woau. :/

nicoleta spunea...

Credeam ca sunt singura la care punctele 7 si 8 se aplica. :D

strumfita avec l`esarfa spunea...

http://questioare.com/i-support-evil-genius/

ema spunea...

Cu 1 sunt de acord. Imi da un sentiment de nesiguranta sa vad usi deschise.
In ceea ce-l priveste pe 3, eu trebuie sa am pe cineva in dreapta mea. Mi se trage de acum vreo 3 ani cand o prietena ma obliga sa stau in stanga ei si de atunci asa ma simt cel mai in regula.
La 7, desi n-as zice ca sunt o persoana echilibrata, am aceeasi "problema" in unele chestii prefer sa fiu extrem de organizata, sa fie fiecare lucru la locul lui, as face ordine pana la epuizare, dar sunt alte momente in care nu simt nevoia de ordine si s-ar putea spune ca sunt una din cele mai dezordonate persoane.

Mie mi se pare straniu sa gasesc si alte persoane cu aceleasi ciudatenii cu ale mele. Parca le face mai putin ciudate. :)) Dar suntem diferiti tocmai pentru combinatia unica de ciudatenii, pasarele pe care o avem fiecare din noi, zic eu.

e-Lari spunea...

Cum spune si Ema... si eu am o problema cu usile acelea deschis. :D
Dar "Da, ati citit bine, nu beau apa deloc."
Wow! Chiar ca nu sunt sigura ca am citit bine...

Poti sa dezvolti, daca te rog? :D

Si in legatura cu lepsele... Nu face nimic! Se mai intampla... :P

e-Lari spunea...

deschise*
De la aia cu apa mi se trage. :))

Anda spunea...

Pai nu stiu ce e de dezvoltat. Pur si simplu nu beau apa. Nici plata, nici minerala. Oricum eu nu cred in consumul de apa.
Apa pe care o bei se elimina prin transpiratie si urina. Doar apa din fructe si legume te hidrateaza.

Catalin spunea...

Adevarul e ca am si eu zile in care nu beau deloc apa si nici nu-mi dau seama. Si cand te gandesti ca vara e recomandat sa bei 2 litri pe zi. :))

alphadog spunea...

Sper că nu bei doar tării! :))

Bere sau vin? :P

Anda spunea...

:))) Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar prefer oricand tarie in loc de bere sau vin. De la bere ma doare stomacul, de la vin ma doare capul :D De la tarii de obicei n-am nici o problema :P

adrian spunea...

credeam ca numai mie mi se pare ciudat daca nu merg in dreapta pe strada :P iar la punctul 7 - cuvant cu cuvant :)

Trimiteți un comentariu