Artificii si luminite

E 2 decembrie. Trebuia sa scriu ieri articolul asta, dar ma dureau prea tare picioarele. Oricum, pentru mine nu sentimentul nationalist e cel care face ziua de 1 decembrie speciala.

Nu am multe amintiri de cand eram mica, decat ca lumea facea ceva hora si mi-era frica de artificii. De fapt mult timp mi-a fost frica de artificii. E drept, mai frica mi-era de petarde.

De prin clasa a 7-a si cam pana in ultimul an de liceu, era o chestie speciala sa mergi in centru. Iti adunai prietenii/colegii de clasa si mergeati impreuna. Era un fel de chestie importanta, de genul "sunt destul de mare sa ies cu prietenii" (mai ales in generala). Din nou, nu cred ca spiritul national era de vina. Nu-s sigura ca macar artificiile. Era ideea de a iesi cu prietenii. Dovada ca 1 decembrie pe care il tin minte cel mai bine e cel de pe clasa a 9-a, cand am plecat pe cetatuie, cu cativa prieteni si o sticla de votca :D De coborat a fost mai greu :))

In 30 noimebrie se aprind luminitele in oras. 1 decembrie nu e doar ziua Romaniei, e si prima zi de decembrie. Si decembrie e o luna speciala. Nu imi place iarna, de fapt e cel mai putin placut anotimp pentru mine, dar imi place luna decembrie, e o luna speciala.


Anul asta am prins un loc bun in fata si am facut poze la artificii:

4 comentarii:

e-Lari spunea...

Deci asa arata centrul Clujului (in Cluj stai, nu?) ! :D

Foarte frumos! Si ce moment bun ti-ai ales pentru a face poza cu artificile...

Teo spunea...

si eu

Anda spunea...

Da, in Cluj stau. Am foarte multe poze cu artificiile, unele mai reusite, altele mai putin.

Marius spunea...

Foarte frumos, dar la mine e si mai ... :P

Trimiteți un comentariu