De ce nu trimit sms-uri de sarbatori

Pentru ca maine e ajunul Craciunului, m-am gandit sa anunt si aici chestia asta. Majoritatea o stiti, poate cei care ma cunoasteti de mai putin timp, nu ati aflat inca: probabil nu o sa primiti mesaje de la mine de sarbatori.

Nu ma deranjeaza in mod special ca primesc, oricum anul trecut cred ca a inteles toata lumea mesajul si n-am mai primit, dar eu nu vad rostul. Sa iau un mesaj de pe net, sa-l scriu si sa-l trimit la toata agenda. Asta nu inseamna ca nu va doresc Sarbatori fericite, ci doar ca pentru mine un mesaj trebuie sa zica cuiva ca m-am gandit la el.

Am zis totusi "probabil" pentru ca mai primesc din cand in cand un mesaj doar pentru mine si la genul ala de mesaje raspund. Tot doar pentru persoana respectiva.

Probabil ar fi frumos din partea mea sa trimit tuturor un mesaj personalizat, dar inspiratia mea e destul de limitata. Si daca trimit doar unora, mi se pare nedrept fata de altii. Asa ca prefer sa nu mai trimit nimanui.

Deci Sarbatori fericite! la toti, multe cadouri si sa va distrati :)

10 comentarii:

mace spunea...

am principiile mele legat de asta, niciodata nu iau mesaje de pe net, si intotdeauna caut sa le trimit personalizat... ehe.. am si eu talentele mele, pentru ca nu multi se bucura de ele :)

ştrumfiţa cu eşarfă spunea...

merry x-mas! :D

e-Lari spunea...

Sarbatori fericite! :D

nicoleta spunea...

Asta e primul an in care trimit si io la mai multi din lista. Pana acuma trimiteam numa la aia de la care primeam. Anu asta am decis sa iau io initiativa si sa chletui ceva centi pe cateva mesaje, personalizate cat de mult am putut. Cel mai fain ii sa vezi ca ti se raspunde cu aceeasi jovialitate :D .
Asa ca iti urez cu aceeasi jovialitate si sclipire minunata in ochi si`n fuflet 'Craciun fericit si sarbatori fericite!'

Sheeva spunea...

Sunt de acord cu tine, si eu sunt tot cam la fel. Numai ca ma simt cumva indatorita sa trimit macar celor care mi-au trimis un mesaj cat de cat personalizat.

In general eu nu sunt de acord cu ideea de a face ceva doar pentru ca o cere contextul, de a da n cadouri doar in perioada cadourilor, doar de sarbatori, doar de Craciun, doar pentru ca asta face toata lumea: da si primeste cadouri.

Mie mult mai dragut mi se pare sa primesc ceva cand nu ma astept sa primesc, fie si-un breloc sau un mesaj dragut fara ocazie speciala.

Totusi, Craciun fericit >:D<

ştrumfiţa cu eşarfă spunea...

ai o leapsa :D

alphadog spunea...

Îţi doresc cît mai multe "răci" mîncate pînă la ora asta. Şi friptura să-ţi fie înecată cu vin tare de casă. Şi sălăţica de biof să fi fost atît de delicioasă, încît să fi realimentat farfuria de cel puţin două ori la fiecare masă :))

Anda spunea...

:))

Sarbatori fericite si voua (mace, Ana, lari, nicoleta, Sheeva si alphadog) :D Multumesc frumos pentru urari.

Cătălin spunea...

Nici eu nu trimit SMS-uri de sărbători, mi se par ... impersonale. Şi nici nu apreciez pe cei ce îmi trimit.
Dacă doresc să urez cuiva îl sun.

asigurari auto spunea...

Pe mine ma enerveaza SMS-urile. Daca ai sa spui ceva unei persoane ii spui fata in fata.

Trimiteți un comentariu