Momente de fericire imortalizate

Catalin a initiat o campanie pe care o sa o sustin si eu :) Pentru ca el a scris cam tot si nu prea vreau sa repet, o sa va dau doar un exemplu legat de motivul pentru care sustin campania.

Vremea mea de iesit prin cluburi a cam trecut, anul asta am fost o singura data, in ianuarie (9 ianuarie, ca sa fim mai exacti). “Pe vremea mea” (care a fost cam prin liceu) noi mergeam in club sa iesim cu prietenii, sa dansam, in cel mai rau caz sa bem. Pentru asta ne imbracam in blugi si adidasi. Asa ca va puteti inchipui de ce m-am simtit putin iesita din context cand in clubul respectiv eram in total vreo… doua fete in blugi. In rest, care de care cu fusta mai scurta. Ca sa nu o lungesc pe langa subiect, am mers si eu cu o prietena la baie. Pana am asteptat-o, m-am amuzat copios de doua fete, care isi gasisera locul potrivit sa-si faca poze (cu buze tuguiate si tot tacamul), iar dialogul lor era ceva in genul “putin mai la dreapta, doi pasi mai in spate… prea la dreapta, juma` de pas la stanga… asa.. stai, acolo e perfect”. Pentru ca hai sa recunoastem, sa mergi in club si sa nu-ti faci poza cu vasul de toaleta e ca si cum ai merge in Paris si nu ti-ai face poza cu turnul Eiffel.

Morala e ca s-a pierdut ceva din motivatia noastra. Poate unii va amintiti de aparatele foto clasice, cand aveai 24-36 de pozitii pe film (si costa sa le developezi) asa ca nu-ti permiteai sa faci poze aiurea, singur in oglinda. Faceam poze doar la evenimente speciale sau in vacante, poze cu prieteni si familie… faceam pozele ca sa le pastram ca amintiri.

Acum pozele se fac ca sa strangi cat mai multi admiratori pe hi5 si mai nou Facebook. Ce iti poate aminti o astfel de poza? Daca o vezi peste 3 ani, la ce te gandesti?

Dar exista totusi un alt motiv pentru care campania asta mi se pare importanta. Are exact acel lucru pe care l-am cautat cand mi-am facut blogul. In loc sa stam sa criticam (ceea ce recunosc ca am facut pana acum), mai bine sa dam exemplul pozitiv.

Am cerut si eu niste donatii de poze, poze cu oameni care zambesc, rad, care sunt fericiti, care sunt cu prietenii… si din fericire am primit peste 30 (din care am selectat 27). Va multumesc tuturor :) Si multumesc lui Catalin pentru ajutor, ca altfel imi lua toata noaptea sa scriu articolul asta :D

0111513553_312236270365_559825365_9524678_290935_nSDC12450AmyAmy3corina12DSCF3013 CristiAmy6Amy1Fassadegrecia 2009 114grecia 2009 077Picture 116Oanan614979477_1819532_9425Oana4pisiiiiiPicture 020parcul_mare115LoliPicture 413Oana5Oana1Oana2 DSCN4256 P1030313

12 comentarii:

sabinaland spunea...

ce poze frumoase ai adunat! :)

nicoleta spunea...

poza 3 din coloana 1 nu e cumva prajiturica (laura)?

Sylar spunea...

@Nicoleta:ba da..si mai apare si in a 3-a poza de pe ultimul rand:D

Gabriel spunea...

hehe .. eu is norocos, apar de 2 ori :))

Anda spunea...

Da, e Laura.
Unii apar in mai multe poze, depinde ce mi-au dat :)

strumfita avec l`esarfa spunea...

toate sunt frumoase si speciale si frumoase si speciale.
sunteti toti asa frumosi cand zambiti. toti toti!

Catalin spunea...

OK, trebuie sa-ti multumesc pe cale oficiala pentru ce ai facut. Nu ma asteptam la atata implicare. Raman dator. >:D<

blogurim spunea...

pozacu caricatura imi place:)

Laura spunea...

Haha eu is si mai norocoasa, apar de 5 ori, beat that :P
Chiar is super :) Ale Oanei imi plaC tare :D Si ale Corinei.

Oana spunea...

^ :)) Thanks.
5 si-aici. I feel popular.
Cred ca o stiu pe tipa cu easrfa de cercetas. ;D

mace spunea...

Arunca-ti te rog un ochi si pe blogul meu, si daca iti place poate facem un schimb de link. Merci!

mace spunea...

gata si la mine, sa ne citim cu bine! :)

Trimiteți un comentariu