Top 5 filme 2009


Se pare ca seria lepselor continua, am primit de la strumfita cu esarfa una in care trebuie sa mentionez top 5 filme de anul asta. Asa ca, de ce nu, si sa te uiti la filme e constructiv pana la urma :))
O sa-mi fie destul de greu sa ma decid, bine macar ca a zis doar de anul asta. Si doar dintre cele pe care le-am vazut pana acum.

1. Inglorious Basterds - Recunosc, sunt fan Quentin Tarantino. Nu mi se intampla foarte des sa savurez un film dintr-un capat in celalalt. Dupa parerea mea a fost cel mai bun film de anul asta.

2. The Hangover
- Asta este din seria "comedii" (am convingerea ca nu poti compara filmele decat pe genuri). Sincer, nici macar nu-mi amintesc motivul pentru care m-am dus la filmul asta, nu aveam nici o pretentie de la el. Asa ca mi-a depasit asteptarile. Am ras mult. Cred ca si asta conteaza.

3. Coco avant Chanel - Asta intra la trei categorii: drama, biografie, moda. Imi place mult Audrey Tatou, mi s-a parut alegerea perfecta pentru rolul principal. A fost un film "de mers cu fetele", cel putin in cazul meu.

4. Public Enemies - N-am nici un horror sau sci-fi prin top, in schimb am doua drame. Filmul in sine nu a fost neaparat excelent, dar mi-au placut actorii. Desi n-am fost pana acum fan a lui Marion Cotillard, a fost unul dintre cele mai frumos construite personaje de anul asta (exclud Inglorious Basterds). Pentru asta merita sa intre in top.

5. Ice Age 3 - Cel mai greu pentru mine a fost sa ma hotarasc ce animatie sa aleg. Desi au fost mai multe anul asta, am fost putin dezamagita de toate. Pana la urma am ramas la Ice Age. Nici nu se compara cu prima parte, pe a doua nu mi-o amintesc deloc, dar a fost ... ok. Si primul film pe care l-am vazut 3D, deci sa zicem ca si asta ii da niste puncte in plus.


Au mai fost filme care mi-au placut anul asta, dar mi-e greu sa le gasesc un loc in top. Da, stiu ca fost un an destul de slab.

Si leapsa o dau mai departe... ini, mini, maini, mo... lui e-Lari.

9 comentarii:

Catalin spunea...

Uite chiar aveam nevoie de recomandari de filme pentru niste zile libere care ma asteapta. par interesante, mersi. :)

e-Lari spunea...

Pfff... ce filme am vazut eu de anul acesta?

Nu stiu! :D
Dar mersi pentru leapsa... sper sa reusesc sa o "onorez". :D

john_average spunea...

Frumos top, si eu am unul lunar pe blog, iar pentru topul anual ma rezerv inca, dupa ce vad si ultimu racnet de anul asta - Avatar.
Cred ca si The Prestige (Prestigiul) merita un loc in top - ca tot iti plac dramele ;)

Anda spunea...

Poate, dar The Prestige e din 2006.

Mai sunt cateva filme de anul asta pe care as vrea sa le vad, topul se refera doar la cele pe care le-am vazut pana acum.

Anonim spunea...

Si unde ai lasat Lesbian Vampire Killers?

Anda spunea...

Sorry, pe ala nu l-am vazut :D

Anonim spunea...

Salut http://www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipă recent formată, nonprofit, care şi-a propus să lupte pentru conştientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolaţi de societatea în care trăim despre tot ceea ce înseamnă consum de droguri într-un fel sau altul.
Dacă prin acţiunea ta, salvezi o singură viaţă de la decădere, consideră că ţi-ai atins scopul, alături de noi toţi ceilalţi.
Dacă doreşti să susţii această campanie, afişază pe blogul tău un banner, codul se preia de la: http://www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

alex dan spunea...

as spune si "the incredible case of benjamin button". Multumesc de vizita pe successaddict.net! cum merge treaba cu to-do-list-ul ? :D

Anda spunea...

The incredible case of Benjamin Button e din 2008 parca. Ca a fost la Oscarurile trecute.

Bine, acum o las mai moala ca vine vacanta :D

Trimiteți un comentariu