Pe o scara de la 1 la 10 ...

... cat de multumita esti de viata ta?

Aceasta intrebare mi-a fost pusa azi la telefon de catre un necunoscut. Nu, nu incerca sa-mi vanda nimic, m-a rugat sa-i raspund la un chestionar. A inceput cu intrebari relativ banale, axate in principal pe facultate si apoi a ajuns la asta. Nu doar ca a ajuns la ea, dar a detaliat-o, cu alte intrebari precum: "cat de multumita esti de viata ta profesionala? de studiile tale? de viata de familie? de viata sociala?"

Ok, n-am nimic cu tipu` de la telefon. Omu' are si el un job, asa isi ia el banii, punand necunoscutilor intrebari stupide si inconfortabile la telefon. Dar am ceva cu individul care a conceput chestionarul asta.

Sa iti declari multumirea relativ la propria-ti existenta pe un criteriu numeric n-ar trebui sa fie un raspuns pe care il dai in cateva secunde. E o chestie ce trebuie gandita si cantarita mult. Poate ar fi trebuit sa inceapa de la particulare la generale... Cat de multumita sunt de studiile mele? Destul de multumita, momentan nu mai intentionez sa fac altele. De profesia mea? E non-existenta :| Pana a ajuns la viata sociala i-am raspuns "10" ca deja ma plictisisem (si oricum n-am gandit-o prea mult), iar el imi raspunde "aaa, inteleg". Ce anume intelegi? Ce concluzie poti trage din faptul ca viata mea sociala e de nota 10?

Apropo, vi s-a luat vreodata un chestionar de asta si sa va simtiti judecati? Tipu` ma intreaba daca lucrez si ce venit am si eu ii rasund la ambele negativ, si simt un zambet dincolo de telefon. Dilema mea: sa specific ca am terminat un master saptamana trecuta? Avand in vedere ca nu m-a intrebat?

Ma rog... ar face bine data viitoare cand ma mai suna cineva sa-mi ofere un job sau ceva. Daca tot dau interviuri, macar sa nu fie degeaba :P Tipu' asta se recomandase ca ar fi de la fortele de munca, de aia eram asa binevoitoare.

Anyway, am postat mai mult ca sa va rog sa-mi iertati lipsa subiectelor interesante de pe blog, sunt constienta de ele. Problema ar putea veni din faptul ca stau toata ziua si ma uit la seriale pe calc ... sau ma joc Catan. So... nothing interesting happens to me.

Apropo, nota mea a fost 8. Pentru viata mea, in general.

4 comentarii:

Bogdan spunea...

"Ce concluzie poti trage din faptul ca viata mea sociala e de nota 10?"

Faptul ca ai viata sociala pe care ti-o doresti.

Anda, prin faptul ca ti-a pus o intrebare care ti-a lovit un punct slab, nu ai de ce sa te iei de omu' care a conceput chestionarul.

Anda spunea...

Da` ce te face pe tine sa crezi ca m-a lovit intr-un punct slab? :)

Mi se pare doar o intrebare la care trebuie sa gandesti raspunsul... mi se pare absurd sa raspund la ea in cateva secunde. Si mai absurd mi se pare sa trebuiasca sa-mi notez viata. Si in al treilea rand, mi se pare o chestie destul de personala, nu tin neaparat sa o discut cu barbati necunoscuti la telefon.

Anonim spunea...

ca barbat necunoscut la telefon eu nu vorbesc, doar respir greu

Cosmin spunea...

ahh .. eu pot sa im idau nota lejer ... 4 cu indulgenta ca nu imi place sa dau note mai mici de 4 :P ...

@anonim
=)) unul dintre cele mai tari comentarii care le-am citit in ultima vreme :P

Trimiteți un comentariu