Unde duce disperarea

Am avut două zile pline şi stresante, aşa că weekendul a picat numai bine. Obosită cum sunt, mai mult psihic decât fizic, n-am avut chef de prea multe azi... şi cum se întâmplă deseori în astfel de situaţii, m-am trezit "plimbându-mă" pe net, fără vreun scop anume. Din canal de youtube în canal de youtube, din vloguri în bloguri, am dat peste un articol la care am râs cu lacrimi. Mintea umană mă uimeşte de fiecare dată. Şi mi se pare prea tare ca să nu împărtăşesc şi cu alţii.

Se face că un tip, youtuber (Peter Coffin) are o prietenă imaginară de 8 luni. Practic a inventat o japoneză de 18 ani ce locuieşte în New York. I-a făcut cont de youtube (şi îşi comentează propriile videoclipuri), cont de twitter ("tipa" ajunsese să aibă 17000 de followers), blog, tumblr ... practic în virtualitate tipa era "cineva", în timp ce în realitate ea nici nu există. Pe conturile ei apar o grămadă de poze cu ea în diverse ipostaze. În realitate însă, aceste poze aparţin unei.... coreence.

Partea amuzantă începe de la faptul că tipul pur şi simplu a început să poarte conversaţii între el şi "prietena lui"...

ba chiar îi formase o personalitate foarte complexă, în afara de faptul că tipul e dus cu pluta, e chiar de apreciat creativitatea lui


Într-adevăr, tipa din poze e drăguţă, însă toate descrierile la pozele ei, comentariile de pe twitter sau conversaţiile ei în general sunt foarte dubioase... spune chestii foarte ciudate pentru o fată, glume dezgustătoare de-a dreptul, puţin misogine, foarte rasiste (face practic glume pe seama propriei rase).
Vă daţi seama cât de psihopat poate fi băiatul ăsta ca timp de 8 luni să aibă o relaţie cu el însuşi? Cât de disperat... oare o fi avut o prietenă în viaţa lui? Ciudat că şi în relaţia lui imaginară pare să vorbească foarte urât cu "iubita" lui, să facă glume proaste etc. Diferenţa e că în realitate ar primi în cel mai fericit caz un ignore, în timp ce "partenera" virtuală îi răspunde la fel... am vrut să vă pun o imagine, dar e prea... prea. Oricum, dacă vă interesează detaliile, le puteţi găsi aici.

Sper să nu existe mulţi de-ăştia.
Category: 5 comentarii

5 comentarii:

Bogdan spunea...

Nu e nimic iesit din comun asa ceva insa la japonezi. Deja de la muncit 25 de ore pe zi unii o mai iau razna si se indragostesc si se casatoresc si cu personaje de jocuri, de exemplu.

Mi se pare ciudat ca pe asta il cheama Petre Cosciug.

Dalvy spunea...

Prietena mea imaginara e muuuult mai misto!

oEgg spunea...

Abia astept sa-i dea liber. He-he, cum ar fi ca si prietena imaginara sa nu-l mai suporte :D

Anda spunea...

@Bogdan tipul e american.

Chelu spunea...

ceva gen cloudgirlfriend.com sa iti faci prietena perfecta, imaginara si sa ii zici si cum sa vb cu tine :D

Trimiteți un comentariu