Femeile si sexul

Materialul pentru acest articol mi l-a dat DeSpaire, criticul meu numarul unu :)) Cu mentiunea ca este mult mai putin "cuminte" decat restul articolelor mele.

Inainte sa trec la subiect, vreau sa va avertizez in privinta continutului: daca esti o fire pudica, daca esti mai conservator de felul tau, recomand sa nu citesti mai departe!
Motivul pentru care am considerat ca merita sa prezint acest articol pe blogul meu este pentru ca exista multe informatii care i-ar putea ajuta pe unii barbati (si poate chiar pe unele femei) sa-si imbunatateasca viata sexuala.

Un site (greatlovers.com) a creat un chestionar cu intrebari despre sex, numit What women want, care a fost completat de peste o suta de femei. Articolul are 125 de pagini, asa ca n-o sa stau eu sa-l citez (arata inclusiv raspunsurile fiecarei femei in parte), dar o sa fac un scurt rezumat cu informatiile interesante. Chestionarul are 17 intrebari.

Intrebarea numarul 1:

What makes a man a great lover?
Raspunsurile s-au invartit in jurul ideii ca femeia vrea sa simta ca e importanta pentru barbat si nu doar un obiect sexual. Multe femei isi doresc ca barbatii sa le intrebe ce anume isi doresc.

Bineinteles ca ideal ar fi sa nu te intrebe, ci sa ghiceasca, dar cum barbatii se plang mai peste tot ca nu stiu citi ganduri, atunci macar sa intrebe :D Vorbim atat de mult despre importanta comunicarii in relatie, si barbatii ne spun tot timpul ca vor sa le zicem ce vrem. Dar de cate ori chiar intreaba (sau macar ii intereseaza :P ) ?

Un alt lucru despre care femeile au vorbit este faptul ca isi doresc ca barbatul sa nu se grabeasca, si sa le sarute pe tot corpul, nu doar pe zonele genitale si sani.

Asta ma duce cu gandul la imaginea asta:



Cred ca aici conteaza sa fi empatic. Fiecare om are zonele sale erogene si e bine sa i le descoperi, nu sa ii faci ceea ce ti-ar place tie.


Intrebarea numarul 2:
Does penis size matter? (Be 100% Honest and tell us why
it does or does not?)

Unele femei au zis ca da, altele ca nu, dar partea amuzanta e ca si cele care au spus ca nu, la urmatoarea intrebare: "What is the perfect penis size?", au raspuns 8" - 9" (adica un pic peste 22 cm), care e printre primele 10% lungimi, iar altele care au raspuns ca da, marimea conteaza si isi doresc una mare, au raspuns 6" (adica aproximativ 15 cm), ceea ce inseamna ca fie n-au masurat niciodata un penis, fie perceptiile sunt diferite de realitate.

Sunt curioasa cati barbati o sa-si masoare penisul dupa articolul asta :)) Deci singura mea concluzie e ca femeile sunt confuze cand vine vorba de marimea penisului.
Altele (m-am uitat si eu printre raspunsuri) au raspuns si ce grosime si-ar dori. Probabil ca cel putin la nivel inconstient conteaza cat de cat, insa nu asa mult cum le place unora sa pretinda.

Intrebarea numarul 4:
Which matters to you most, Size or Sexual Technique? (Please explain why?)
Aproape 99% au raspuns ca tehnica conteaza, si chiar cele care au raspuns ca marimea conteaza, au mentionat ca fara tehnica oricum nu are rost. In plus, fetele mai tinere (18-21 ani) sunt mai interesate de marime decat cele mai mature (25+ ani).

Deci pentru baieti exista un singur sfat: tehnica, tehnica, tehnica :)))

Intrebarea numarul 5:
Describe in detail your most memorable, favorite,pleasurable, intense or erotic sexual experience you have ever had? And what made it so?
Trei teme au iesit in evidenta: prima data cand au facut sex cu un amant grozav, a doua cand au facut sex intr-o locatie exotica si a treia cand au facut sex intr-un loc semi-public, insa de multe ori acestea erau combinate.

Bineinteles ca aici putem spune ca adrenalina e un bun condiment pentru femei, insa eu as vrea sa fac precizarea ca nu e intotdeauna cazul. Poate dai fix peste fata care face parte din minoritate si o inhiba sexul in locuri publice. Deci eu nu m-as hazarda.
Cei care au facut chestionarul au dat ca sfat sexul prin casa, dar in alte locuri decat dormitorul: bucatarie, dus, etc.

Intrebarea numarul 6:
Describe your favorite sexual technique, that when done
to you absolutely drives you wild in bed?
Majoritatea femeilor au raspuns sexul oral, dar in acelasi timp.. fingering.

Eu as zice ca asta e un nou caz in care trebuie sa intrebi femeia.

Intrebarea numarul 7:
Describe your favorite sexual technique, that when done
to you absolutely drives you wild in bed when applied to:
- Receiving Oral Sex
- Intercourse
In cazul sexului oral majoritatea au raspuns ca isi doresc ca barbatul sa nu se grabeasca, sa faca lent si sa introduca si degetul din cand in cand. In cazul actului sexual isi doresc varietate, adica sa incepi incet, lent, iar apoi sa grabesti ritmul gradual, penetrare mai puternica, iar multe femei chiar isi doresc "hard" la sfarsit... iau autorii specifica in ambele cazuri ca e bine totusi sa-ti intrebi partenera inainte.

Deja articolul asta mi se pare extrem de educativ :D In primul rand, despre sexul oral... am observat ca multe fete se plang ca nu le face intotdeauna placere pentru ca barbatii "apasa prea tare si le doare". Deci scurta lectie de anatomie baieti: clitorisul este extrem de sensibil, si daca il apesi prea tare doare. Cu cat atingerile (limbii) sunt mai finute, cu atat placerea e mai mare ;)
Cat despre actul sexual, asa e, unele femei se lubrifiaza mai greu, daca pornesti tare din start exista sanse mari sa o doara. Dar daca incepi lent si continui lent, s-ar putea sa se plictiseasca :D

Intrebarea numarul 8:
What is your favorite sexual position?
Cele mai comune raspunsuri au fost doggy style si ea pe spate cu picioarele pe umerii lui.

Eu cred ca aici depinde iar de preferinte. De exemplu preferata mea nu e nici una dintre cele doua, deci nah :D Insa ce mi se pare interesant e ca pozitia misionarului nu a ajuns in top, deci poate e putin overrated ;)

Intrebarea numarul 9:
Do you enjoy Anal Sex?
Se pare ca la intrebarea asta nu exista o cale de mijloc... femeile fie iubesc, fie urasc sexul anal.

Nu am prea multe sfaturi de zis aici, dar tot din ce mi-au zis alte fete... daca prietena ta a facut efortul sa incerce si nu i-a placut... nu mai insista :)

Intrebarea numarul 10:
Have you ever had Anal Intercourse?
Multe dintre femeile care au zis ca urasc sexul anal nu au incercat de fapt niciodata, deci s-ar putea sa existe si multe prejudecati la mijloc. Dintre femeile care au incercat si nu le-au placut, au specificat ca doare si ca prietenii lor s-au grabit, in loc sa ia lucrurile incet...

Nu cred ca mai e nevoie de alte precizari.

Intrebarea numarul 11:
What Anal Sex Activities do you enjoy? (fingering,
intercourse, oral, etc....)
Majoritatea femeilor care nu au facut sex anal sau nu le place au raspuns "none". Dar unele carora nu le place sexul anal, prefera totusi (prefer sa o zic in engleza): anal
fingering and licking.

Uhm... clisma anyone? :D Ok, deja devine dubios articolul :-"

Intrebarea numarul 12:
What do you enjoy or dislike about Anal Sex? (Describe in detail)
Cele care au raspuns ca nu le place au zis ca doare (chiar si cele care nu au incercat). Altele au spus ca e murdar si gretos.

Incep sa cred ca au fost niste barbati cei care au creat chestionarul :D

Intrebarea numarul 13:
What advice would you give men that want to try anal intercourse with their partners?
Se pare ca sfaturile au fost foarte bune: foloseste mult lubrifiant, care sa nu fie pe baza de ulei, mergi foarte incet, fii gentil, opreste-te cand iti spune sa te opresti, incepe cu un deget, apoi cu doua, abia apoi treci la penetrare, cand penetrezi incepe usor pana simti ca anusul se relaxeaza, iar apoi poti sa incerci mai tare, dar foloseste si mai mult lubrifiant. De asemenea, pozitia cea mai recomandata pentru prima data e "lingurita" (adica amandoi culcati pe o partea, ea cu spatele la el). Si ce trebuie sa tina minte barbatii e ca nu ar trebui sa doara niciodata, daca doare... you're doing it wrong :D

Ok, enough with anal sex already? :D

Intrebarea numarul 14:
Describe your favorite sexual technique, that when done to you absolutely drives you wild in bed as applied to Anal Sex?
Majoritatea au raspuns ca isi doresc sa fie penetrate cu degetul in vagin sau sa le fie stimulat clitorisul in acelasi timp, cu degetul sau cu un vibrator. Altele au raspuns ca isi doresc sa stea deasupra, ca sa aiba control asupra miscarii si adancimii.

Asta se transforma in ghid de facut sex anal. Incep sa cred ca barbatii nu mai sunt interesati de vagin :D

Intrebarea numarul 15:
Have you ever had a G-Spot Orgasm? If so, please describe in detail the experience and how it differs from your normal orgasms?
Multe femei nu au stiut unde sau ce este acela G-Spot. Altele stiu si au orgasm regulat (nimic despre diferente).

In sfarsit am trecut la alt subiect :D As vrea sa fac aici precizarea ca de fapt asa-numitul "punct G" este de fapt o prelungire a clitorisului in interior si ca nu are aceeasi forma la toate femeile. Din cauza asta unele femei nu au de fapt "punct G".

Intrebarea numarul 16:
Have you ever experienced Female Ejaculation? If so describe the experience and how you are able to have them?
Majoritatea femeilor au raspuns nu. Foarte putine au raspuns da, unele au zis ca nici macar nu stiu ce a cauzat-o, iar altele au raspuns ca avea ceva legatura cu stimularea punctului G.

....

Intrebarea numarul 17:
Please tell us your most desired sexual fantasy? Please describe in detail?
In primul rand, pentru majoritatea femeilor fantezia e doar fantezie si nu isi doresc sa o traiasca in realitate. De exemplu, multe femei au fantezii in care sunt violate, dar in realitate nu isi doresc asta. Dar aceasta fantezie le ajuta sa scape de responsabilitatea legata de sex, adusa de prejudecati. Daca sunt violate, atunci trece de controlul lor, si nu se mai simt vinovate. In plus, femeile care au aceste fantezii, sunt violate de barbati atragatori, de care s-ar fi simtit atrase oricum. Si autorii (si eu) au subliniat ca FEMEILE NU ISI DORESC SA FIE VIOLATE !!! Daca vrei sa te joci ca o violezi, trebuie sa ai acordul ei inainte.
O alta fantezie des intalnita e de a face sex cu mai multi barbati in acelasi timp.

Aceste fantezii sunt menite sa ramana doar fantezii. Exista si altele, cum ar fi sex pe plaja sau intr-un loc exotic, o escapada romantica, etc. Pe acestea le puteti indeplini.

Cred ca asta e punctul unde barbatii inceteaza sa mai inteleaga femeile. Nu stiu cati barbati chiar au fantezii pe care nu doresc sa le realizeze.


Voi ce pareri aveti? Sunteti de acord cu majoritatea femeilor? O sa puneti ceva nou in practica? :)

26 de comentarii:

Catalin spunea...

2. Ai fost silly la faza asta. Cred ca toti barbatii si-au masurat-o inainte de 18 ani. :)
4. Asta cu size vs technique e ca aia cu looks vs brains. (in niciun caz nu se exclud reciproc)
6. Judecand dupa raspunsul la intrebarea asta, se pare ca femeile sunt foarte usor de multumit. De fapt.. sunt usor de drive-uit wild, ca femeile nu sunt niciodata multumite. :))
9-14. As mai adauga doar ca e tare frustrant ptr un tip pana (daca) se obisnuieste/relaxeaza ea.
De asemenea - in afara naturii perverse, sexul anal e apreciat de tipi datorita senzatiei diferite. (alta forma, alta.. textura) :)
17. E interesanta fantezia aia cu rape - daca se practica de comun acord (adica un rape simulat). De-asta s-au inventat safety words pentru sex mai brutal - ca sa stii cand celalalt chiar vrea sa te opresti, nu daca te injura sau iti spune "opreste-te, te rooog, opreste-te".

Anda spunea...

Pai la 18 ani barbatii sunt inca in crestere :D Nu stiu daca e foarte relevant inainte de 21 de ani.

Catalin spunea...

Este, este. In majoritatea cazurilor.

Anonim spunea...

Pentru Catalin: Pentru raspunsul 4. Femeile tind sa spuna ca prefera marimea dintr-un fel de teribilism, daca ajungi sa vorbesti cu ele serios afli ca de fapt se simt mai bine cu unul care are o dimensiune medie decat cu unul oversized, deci eu cred ca marimea n-are nicio treaba. Oricum vaginul e cat un penis considerat foarte mic.
Si tot pentru Catalin la raspunsul 6. Sunt atatea feluri in care poti sa faci astea doua chestii incat n-ai sa mai zici ca femeile sunt usor de 'drive-uit wild' Sa zicem ca anticipezi prost momentul in care ea e super excitata si te decizi sa treci la penetrare... si strici totul, pentru moment sau pentru toata partida.

Catalin spunea...

@Anonim.. chiar, de ce "anonim"? Don't be shy.. :)
Despre 6 - ma refeream la faptul ca le innebuneste un lucru care e la indemana oricarui tip. Nu am adus in discutie experienta si tehnica respectivului cand vine vorba de sex oral. :)

strumfita cu esarfa spunea...

tare articolul.
ma tenteaza unele chestii dupa ce l-am citit. :D

Serban spunea...

Chiar misto articolul, mi-a dat putin de gandit, desi vad ca insisti pe ideea de "intreab-o ce si-ar dori". Totusi, majoritatea femeilor cu care am discutat ideea asta, mi-au spus ca prefera o proasta inspiratie unei avalanse de intrebari.
Apropo, au insistat in draci cu sexul anal (de-a dreptul dubios). :P

Anda spunea...

Uhm... cand am zis "intreab-o" ce si-ar dori, nu m-am referit ca in timpul preludiului sa o intrebi "deci ce pozitie preferi azi?" :))

Vreau sa zic sa intrebi inainte, din timp, la momentul potrivit (eventual sa-i zici si tu ce ti-ar place tie ca sa spargi gheata), sa fi interesat de dorintele ei si apoi, cand se ajunge la sex, sa le pui in aplicare. Este vorba de o buna comunicare intre parteneri, chestie la care unora le lipseste cu desavarsire.

Cu sexul anal ai dreptate, la prima intrebare eram "ok, poate pe unii ii intereseaza", la a doua am ridicat o spranceana si la a treia deja ma intrebam daca nu se mai termina odata :))

Andrei Pavel spunea...

1 Asta cu nevoia de atentie e fumata.. insa de cate ori femeile si raspund? Prefera jocul "misterios" de ia si incearca de prost, poate nimeresti.
Ei bine.. uite ca unii se plictisesc daca ii duci cu zaharelul ;) Asta daca nu intuiesti hehehe... Desi de la un timp e cam greu sa nu te pricepi. Faza cu sarutatul peste tot... da, e greseala barbatilor ca prefera sa linga un sfarc, hai un pic la clit si gata! Hai sa dam din cur 5 minute :)


2 Asta cu marimea e cu dus si intors.. foarte rar e vorba de perceptie, mai exact atunci cand au avut "nesansa" sa dea de "the same size" fie mici... fie mari. Pana la urma.. vorba aia "motion in the ocean" :)
E si in functie de vagin... preferintele se formeaza in functie de "adancimea" femeii. Si mi se pare normal sa se acomodeze dupa necesitati.
Asa ca raspunsul ar fi da. Marimea conteaza. Doar sa stie de ce are nevoie :)

4 Eu stiu doua vorbe: "mica, mica dar ridica" si "mic, mic dar tare'n cric" :)))
Tehnica nu inseamna doar miscarea bazinului[ ca sa ma exprim cenzurat] insa fiecare dupa cum.. stie [era sa zic "dupa cum il duce capul" dar lasam loc de interpretari :) ]

5 Pana la urma nu conteaza ce si unde faci. Ci cum faci.

6 Eu as spune ca uneori trebuie sa ajuti femeia sa mai descopere si altceva ;)

7 :)

Andrei Pavel spunea...

8 Aici merg mai degraba pe varianta cum apuci... iar un barbat descurcaret ii recomanda o pozitie confortabila si mai departe se rezolva de la sine [mai putin cazurile in care ea isi doreste sa fie dominata]
Detali...

9 Corect

10 Din curiozitate afla daca da sau daca nu. Insa foarte rare cazurile in care se incepe mai tarziu. Eu unul nu sunt fan asa ca...

11 Legat de anal... e prea complicat. De multe ori stau si ma intreb de ce sa te legi la cap [bondage :)))) ] cand ai deja ce iti trebuie ;)

12 Dau skip

13 Recomand sa completezi de la tine de ce e vorba de lubrifiant fara uleiuri [risti sa se rupa prezervativul] si mai ales ca e recomandat prezervativul oricate condoame folosesti :)

14 Tine si de zona in care a facut chestionarul pentru ca in romania femeile sunt mai lenese si prefera sa lase barbatul sa se desfasoare ;)

15 Femeile sufera de anorgasmie, au foarte greu orgasm sau sunt foarte sensibile. Si din pacate pentru ele cel mai accesibil este cel clitoridian [daca se respecta indicatiile de mai sus intr-o oarecare masura pentru ca nici acolo nu sunt toate detaliile :)))) ]

16 Tine de rganismul femeii.. unele se uda mai mult dar in limite normale [cu acele contractari incluse desigur] dar mai sunt si cazuri in care lichidul vaginal [ce tehnic suna :| ] seamana cu o ejaculare dar sa nu va ganditi la arteziene. Pur si simplu un mic... exces.

17 La ultima intrebare si-au dat cu firma in cap. In momentul in care are o fantezie pe care nu o vrea for real.. o tine pentru ea. Daca vrea sa se intample, se rezolva. Stie ea ce, cum si cui sa ii spuna ;)

Anda spunea...

O sa-ti raspund doar la cele la care as avea ceva de spus :)

1. Chestionarul se numeste "What women want" si este concentrat asupra dorintelor femeii. Daca merita o anume femeie un anumit tratament sau nu, cred ca asta e alta poveste.

13. Lubrifiantul pe baza de ulei ar putea sa dea nastere la alergii si iritatii din cate stiu eu, de aceea se recomanda lubrifiantul pe baza de apa, incolor, inodor, insipid. Si da, e recomandat prezervativul si in cazul sexului anal din cauza bacteriilor care se gasesc in anus (ma simt ca un sexolog *dork* )

14. Cred ca si asta e o generalizare :D Chestionarul a fost facut pe net, e in limba engleza, deci presupun ca S.U.A. ? Dar probabil ca au acceptat raspunsul de la femei din toata lumea.
Nu cred ca romancele sunt mai lenese, poate ai dat tu peste cine nu trebuie :)) Asta in cazul sexului normal, in cazul sexului anal nu ma pronunt.

17. Din nou, chetsionarul se numeste "what women want", scopul fiind o intelegere a dorintelor sexuale la femei. Chestionarul s-a completat anonim, deci nu e ca si cum ar fi zis intregii lumi ca si-ar dori sa fie violate.

Si aici, din proprie experienta, pot sa zic ca e adevarat ca femeile au fantezii pe care nu se le doresc indeplinite. Eu personal am.

E ca si chestia aia cand esti mic si canti la sticla de sampon, dar asta nu inseamna ca in realitate ne-ar place tuturor sa cantam pe o scena.

Serban spunea...

N-am incercat pentru ca nu imi surade ideea, dar auzii de la prietenii "practicanti" ca cea mai buna e crema de galbenele: fara iritatii, fara alergii si lubrifiaza bine.

Anda spunea...

=)))))))))

In fiecare zi inveti ceva nou

Bogdan spunea...

Vezi tu, e o mica contradictie aici: femeile trebuiesc intrebate, dar daca barbatu' le intreaba o sa scada in ochii lor pentru ca nu stie sa le ofere placere. Soooo...?

Anda spunea...

Intr-o relatie seriosa, sunt sigura ca nu se supara nici o fata daca e intrebata.

Cosmin spunea...

Parerea mea este ca o relatie trebuie sa functioneze si gata ... adica de la sine ... ca intrebi, ca nu intrebi, ca o ai mare sau ca esti desptept e prea putin relevant ... trebuie sa sti ce vrei de la relatie si trebuie sa vrea acelasi lucru si perechea ta ... la fel cum tu "ar trebui" sa intrebi ce vrea si alea la fel si ea ar putea sa iti spuna pur si simplu ... ot timplus se fac teste si chestionare cum ca cevor unii si ce vor altii ... eu zic ca majoritatea ori nu stiu ce vor ori isi schimba in continuu parerile si preferintele ... orice persoana incepand de la 5 ani pana la adanci batranete isi schimba felul de a fi si de a gandi ... subiect prea lung ca sa fie discutat doar intr-un comentariu ... concluzia : lasati fitele si incercati sa iubiti si sa fiti flexibili in relatii ... PS: flexibilitatea - alt subiect care ar putea fi discutat la nesfarsit.

Cosmin spunea...

PS 2: XD
intr-o relatie serioasa nici o fata n uar trebui sa se supere nici daca nu e intrebata ... si cu siguranta nu se supara nici un baiat daca e intrebat ... si nici nu ar trebui sa se supere daca nu e intrebat ... cica spun unii care ai multe studii in domeni si etc. ca oamenii sunt ptrintre vietuitoarele de pe pamant care se adapteaza cel mai repede la factorii externi ... eu as spune ca suntem prea conservatori si prea inflexibile de mult prea multe ori ... si ne trezim sa fim inflexibili exact cand nu e cazul ...

Cosmin spunea...

pfff .. scuzati greselile ca imi face poante tastatura si sunt pe viteza :) ... sper sa intelegeti macar esentialul XD

Anda spunea...

Eu sunt totusi de parere ca o relatie fara comunicare nu poate sa mearga.

Sunt oameni care spun ca trebuie sa te potrivesti din prima cu partenerul in pat. Eu nu cred in asta. Se poate intampla sa cunosti omul potrivit, dar in pat sa nu mearga treaba. Te desparti, sau rezolvi problema?

Eu cred ca doi oameni care sunt prieteni in primul rand au cele mai multe sanse sa aiba o relatie fericita. Si daca cei doi vorbesc unul cu altul pot sa fie fericiti si cand e vorba de sex.

Eu sincer m-as supara ca prietenul meu sa nu ma intrebe ce imi doresc. Ar insemna ca nu e deloc interesat sa ma simt si eu bine.

Andrei Pavel spunea...

crede-ma ca sticla de sampon e departe de mine :)
dar se mai intampla sa vorbesc uneori degeaba

whisper spunea...

Sooo... nu am rabdare sa corelez raspunsurile mele cu puntele/intrebarile de mai sus, daaar

1. Marimea conteaza doar atunci cand e prea mica sau prea mare. Ar fi misto sa stim intervalul de varsta majoritar. De ce? Pentru ca de obicei femeile tinere/neexperimentate tind sa aleaga marimile xxl. Come on, 22 de cm it's like a little giant. Oricum, treaba cu marimea (adica DOAR cu lungimea) it's do 10 years ago. bine, fie, 30 de cm dar cat un pai. Ce faci cu ea? Well, u can sip.

2. Fantezii si turn-ons... sa fim seriosi(e) 100 de femei nu sunt reprezentative pentru populatia feminiana globului (sa nu facem discriminari). Doggy - style? Snoop dogg si 50 cent au innebunit femeile.

3. Sexul anal... barbatii il vor, femeile nu, dar vor sa stie de ce ei il vor. Sunt multe motive pentru care e asa de dorit: (a)e kinky,(b) e o gaura pe care instinctul practic al mascului doreste sa o puna la bataie (doar nu vrea sa stea ea asa, degeaba), (c) anatomia anusului, (d) e mai stramt, (e) si nu e asa de rau pana la urma ;).

4.a Punctul G: exista, nu exsita, il am, nu il am.. asta trebuie descoperit. columb a descoperit america, femeile descopera punctul G (individual)

4.b Ejacularea feminia... damn you, Cytherea!

Catalin spunea...

Interesant articolul tau; legat de intrebat si cerut acordul cred ca in real life e un pic mai complicat. Armonia consta exact in faptul ca faci ceea ce-si doreste fara sa o intrebi; din cauza asta cel mai bun sex este cu un partener/partenera de durata.
In rest destul de ok si util. ;)

alphadog spunea...

Se întîmplă ca două persoane să se potrivească la sex şi din prima. Asta nu înseamnă că în caz contrar ar trebui să renunţe. Doar că multe persoane renunţă imediat din comoditate. "Las că găsesc altul/alta". Şi bărbaţii şi-o măsoară foarte des în adolescenţă. :)))
Fac şi concurs uneori! :)))) Dar într-un cerc foarte restrîns. Exclusivist chiar! :)))) Grupul celor peste 20 cm. :)))))

Anonim spunea...

care e intrebarea 3?

Anonim spunea...

Da, raspunsurile tin de persoana fiecaruia.

Anonim spunea...

sa-ti bagi p**a pe unde te caci e o chestie bolnava

Trimiteți un comentariu