Help needed

Iau o pauza de la articole ca sa ma adresez direct cititorilor.

Am creat blogul in scopul de a oferi niste sfaturi constructive. Unele au fost, altele mai putin. Desi cand zic constructiv, eu ma gandesc la chestii mai practice, pe care le poti aplica imediat, au fost cateva sfaturi mai... generale.

Am idei de viitoare articole, mie numai ideile nu imi lipsesc ca sa zic asa, cu toate astea ideile mele sunt destul de haotice, n-au cap sau coada, nu le gandesc sub o forma... in plus, pana acum am dat mai mult sfaturi "de la mine", dar as prefera sa imi imbunatatesc calitatea constructivismului ca sa zic asa. Deci m-am gandit sa cer ajutorul altora :)

Ideea mi-a venit de la articolul "Femeile si sexul", care a pornit de la un articol pe care mi l-a recomandat cineva. Ma gandesc ca poate si altii dau peste informatii mai interesante decat cele care-mi pica mie pe mana. Asa ca daca aveti idei, sfaturi, orice chestie care ar putea ajuta si pe altii, va rog sa-mi spuneti.

Nu va zic sa-mi scrieti voi articolele, ci doar sa ma ajutati cu materialele :) De exemplu, as vrea sa scriu un articol cu sfaturi pentru decorat casa, pentru ca am multi prieteni care se muta... chestii ieftine pe care le poti face singur... locuri de unde poti cumpara mobila ieftina pe care sa o poti reface acasa, lucruri de genul asta. Daca aveti si un singur sfat despre asta, m-as bucura sa mi-l impartasiti, si daca reusesc sa strang mai multe, pot face un articol.

Asta e doar un exemplu, dar orice idei aveti, chiar va rog. In plus, daca aveti voi nevoie de ceva, daca aveti intrebari fara raspuns, sau va doriti niste sfaturi practice de genul asta, puteti sa-mi cereti. Cred ca e mai interesant sa scriu despre lucruri care va intereseaza pe voi, decat lucruri care ma intereseaza pe mine. Ma gandeam chiar sa fac o lista cu cerinte sau idei de viitoare articole, pe care sa o pun undeva pe bara din dreapta (daca o sa vedeti o astfel de lista sa stiti ce e cu ea) si daca ati avea ceva interesant de adaugat despre acel subiect sa imi spuneti, astfel sa pot aduna materiale destule pana la aparitia articolului.

Adresa mea de mail (e o adresa secundara pe care imi permit sa primesc spam-uri, dar o citesc in fiecare zi): born.to.dizz@gmail.com


Despre forum


Schimband total subiectul, pentru cei inscrisi pe DeLaZero. Problema cu forumul e complicata, nu exista nici un buton pe care sa apas si totul sa fie bine. Eu ma chinui sa o repar, dar va zic de pe acum ca nu ma pricep, eu invat din tutoriale and stuff, deci ar putea sa mai dureze vreo 2-3 zile. Deci va rog frumos sa aveti rabdare si sa nu ma mai intrebati "de ce nu merge forumul?", pentru ca daca mai aud propozitia asta odata cred ca o sa dau un ignore :)) (J/k)

In alta ordine de idei, daca e cineva mai priceput intr-ale phpbb, mysql, baze de date de forum si alte tampenii de genul asta, si aveti chef sa ma ajutati, va rog foarte mult :-> Thankies

Edit: Forumul e rezolvat si functionabil.

11 comentarii:

Serban spunea...

Te pun in legatura cu mama. Ea stie tot ce trebuie stiut in legatura cu finisaje, decorari, zugraveli, articole ieftine si alte minuni :))

Anda spunea...

Multumesc :D

Catalin spunea...

Legat de decorat casa, mie chiar imi place ideea de DYI, numai sa ai timp... acum chiar gasesti absolut orice la magazinele de profil. Sfaturi nu prea am legat de asta iar ideile probabil imi vor veni pe parcurs, deci tinem aproape... ;)

Legat de forum, eu ti-as recomanda platforma SMF; e ceva mai sigur decat PHPBB si eu as zice ca si mai stabil, iar suportul este de nota 10; cu unele chestii te-as putea ajuta si eu in limita timpului disponibil.
Ref. la eroarea ta de Mysql, sincer habar nu am de la ce e.

Anda spunea...

Daca ai idei, chiar le astept :D

Legat de forum, am descoperit problema, acum suntem in proces de rezolvare.

Motivul pentru care am ales phpbb e o poveste foarte lunga... initial voiam sa restaurez un forum vechi, deci trebuia sa il fac tot in phpbb... dar apoi am hotarat sa il pornesc de la zero (de acolo si numele).. doar ca era deja facut :)

Insa problema de data asta nu a fost din cauza phpbb-ului, ci din cauza bazei de date, care a disparut complet :D

Catalin spunea...

Ulciorul nu merge de multe ori la apa. :)
Nu poti scrie multe articole in stilul celui cu sexul (adica iei un material si comentezi pe marginea lui).
Trebuie sa mai variezi. Deocamdata nu am nicio idee pentru tine, dar am intrat sa-ti dau o leapsa (poate-ti place subiectul). :) Vezi la mine pe blog.

Anda spunea...

Iti dai seama ca nu o sa scriu de acum doar articole primite de la altii... de fapt am facut-o o singura data pana acum, si spre mirarea mea a avut succes. Tocmai pentru ca vreau sa variez am cerut ajutorul celorlalti, in sensul ca pana acum eu am dat doar asa, "de la mine".

Daca chiar as vrea sa stau sa copiez, sunt milioane de articole pe net, iti dai seama ca pot gasi in fiecare zi cate unul. Dar scopul meu era sa-mi imbunatatesc calitatea sfaturilor date si sa vad de ce sunt interesati cititorii :)

Anyhow, mersi de leapsa, o sa scriu azi.

e-Lari spunea...

Buna ideea asta, dar nu cred ca o sa primesti mare ajutor, totul depinde de tine. Mie imi place extrem de mult despre ce scrii si cum scrii.

Si in legatura cu dorinta de a varia,tu variezi destul de mult in toate articolele tale.

Oricum, eu iti urez succes!
Idei...nu prea am.:D

Anda spunea...

Ma intereseaza si daca ati vrea voi sa aflati ceva anume. Ca hai, sfaturi mai pot gasi si singura, dar nu stiu intotdeauna ce subiecte sa abordez.

Oricum, voiam sa fac blogul putin mai interactiv, cam asta era ideea :)

e-Lari spunea...

Ok...Uite, depinde din ce puncte de vedere vrei tu sa abordezi articolul/articolele despre decoratiuni interioare, in privinta "chestiilor ieftine pe care le poti face singur... locurilor de unde poti cumpara mobila ieftina pe care sa o poti reface acasa" nu te pot ajuta.

Insa, daca te gandesti si la un alt fel de abordare, eu am "o prezentare" sa-i spun asa, care se numeste: "101 sfaturi pentru un somn bun", in care poti gasi gasi cateva sfaturi despre ce lucruri ar trebui/nu ar trebui sa existe in camera, chestii legate de Feng Shui, culorile pentru fiecare camera in parte, pentru personalitatile fiecaruia dintre noi s.a.m.d.

Daca cumva te intereseaza as putea sa ti-o dau pe messenger. :)

Apropo: interesanta tema:).

Anda spunea...

Mersi. Ti-am dat un add la id-ul pe care il ai pe blogul tau. Sper ca e ala.

Daca nu, trimite-mi un mail la born.to.dizz@gmail.com

e-Lari spunea...

Ok:)

Trimiteți un comentariu