Ganduri de dimineata

Am spus ca voi pune urmatorul post despre lasatul de fumat (stati linistiti, voi fi diplomata :D ), dar inca nu mi-am strans toate informatiile necesare (probabil va fi postul in care am bagat cel mai mult research).

Imi cer scuze cititorilor mei ca am facut pauze si de cate 4 zile, nu e neaparat din cauza ca sunt mai ocupata, ci mai degraba pentru ca nu m-am obisnuit inca cu ritmul asta si sunt aproape tot timpul obosita. Dar incet, incet, ma obisnuiesc.

V-am rugat intr-un post anterior sa ma ajutati sa fac blogul mai interactiv, unii dintre voi chiar au facut-o si le multumesc pentru ajutor. Daca mai sunt oameni care s-au lasat de fumat si ar vrea sa-mi povesteasca experienta lor, va rog sa-mi trimiteti un mail.
Articolul cu decoratii de interior va fi mai incolo, am primit putin ajutor, dar e un domeniu foarte vast si nu stiu cum le voi putea aduna, eventual doar daca fac mai multe articole. In plus mai am multe subiecte in cap (doar ca dupa ce scriu juma` de post nu mi se pare de-ajuns de bun si il sterg, m-a apucat brusc spiritul autocritic).

Btw, mi-am marit blogroll-ul, sper sa nu se supere nimeni ca l-am bagat acolo, eu daca citesc minim 3 posturi de pe un blog il adaug, pentru ca mi-e mai usor sa il urmaresc asa.

Si ca sa nu va plictisiti, am descoperit astazi blogul Mayei: http://mayadraw.blogspot.com/ . Maya are 5 ani. Sunt foarte curioasa cum se va dezvolta blogul, cred ca va fi intresant pentru ea sa il tina si peste vreo 10-20 de ani :D

Uite ca mi s-a terminat si cafeaua, trebuie sa ies si sa imi incep ziua :) O zi buna la toata lumea.

13 comentarii:

Serban spunea...

Ce copil precoce! La 5 ani stie sa citeasca si sa scrie, cunoaste doua limbi, foloseste scannerul si face programare. Ma simt penibil ca Maia face atatea la 5 ani, iar eu fac o facultate ca sa invat programare :|

Anda spunea...

Tatal ei se ocupa de blog, dar continutul e al Mayei :) Mie mi se pare foarte frumos. Eu cand o sa am copii sigur le fac blog.

JeAnne Dark spunea...

ce dragute sunt desenele :)

nicoleta spunea...

sa`mi fie cu iertare, dar nu imi plac deloc desenele. si nu zic asta fara sa tin cont de varsta ei, dimpotriva. la varsta aia, trebuia sa treaca de stadiul cu linii una langa alta pentru colorat/umplut. dar avand in vedere ce fel de picturi/ 'capodopere de arta' sunt realizate de contemporani...sunt la acelasi nivel cu desenele Maiei. deci clar Maia o sa aiba succes.
vai s`amar unde se ajunge si cu arta asta.

*ultima fraza nu e o aluzie la desenele Maiei*

Anda spunea...

Eu la 7 ani desenam mult mai urat.

colaholicu spunea...

iarta-ma pentru offtopic-ism: poti sa bagi un plug-in de feed ca sa te bag in reader? sar'na

Anda spunea...

Cred ca am unul in capul blogului... in stanga search-ului... e de aceeasi culoare ca si template-ul si nu se vede foarte clar :P

Bogdan spunea...

"Eu cand o sa am copii sigur le fac blog."

Imi si imaginez:

Draga blogule,

Desi am doar 4 luni, tin sa te anunt ca am puteri paranormale. Adica mami nuj ce face si imi apar gandurile pe acele paralele intre paralele despre care o sa aflu 10 ani mai incolo ca se numeste monitor. Altfel, nuj cum de mereu pe acelasi viitor monitor vad lapte... mult lapte...

Maine presimt ca o sa imi descopar degetele de la picioare .

n spunea...

"Eu la 7 ani desenam mult mai urat."
Poi asta depindea pana la urma de tine. Daca fatuca asta e pasionata de desene, asta reiese din blogu ei, ar inseamna sa acorde mai multa vreme studiilor inspre aceasta forma de arta, nu?
Nah, poate oi fi io mai severa, dar eu consider ca numai asa iti vei putea dezvolta talentele: munca si perseverenta.

Anda spunea...

"si nu zic asta fara sa tin cont de varsta ei, dimpotriva. la varsta aia, trebuia sa treaca de stadiul cu linii una langa alta pentru colorat/umplut."

La 7 ani inveti sa faci betisoare la scoala, cat de corect ar trebui sa desenezi la 5 ani? Mi se pare ca exagerezi, e o fetita de 5 ani care a facut niste desene si le-a pus pe un blog. Brusc trebuie sa ne transformam in critici de arta? Hai sa fim seriosi, cred ca exista destui oameni majori de care ne putem lua, nu am ajuns pana acolo sa ne luam de copii de gradinita.

Bogdan, tu poti sa crezi ce vrei tu, bravo tie daca ai o imaginatie bogata, dar nu-mi rastalmaci cuvintele. Parca erai ocupat.

Unknown spunea...

Va e ciuda ca nu aveti talent la desenat ca Maia. Sa va fie rusine :)

Agkelos spunea...

Astept sa citesc articolul despre fumat. Sunt curios cum au facut altii :D

Pentru mine a fost usor, dar asta si pentru ca nu am fost niciodata fumator inrait. Fumam im medie 3 tigari pe zi. Cand eram cu prietenii fumam si cate 10-15 tigari, dar asta se intampla rar. Cand m-am hotarat sa renunt, am avut probleme cu poftele cateva zile dar mi-a trecut repede :)

alphadog spunea...

Şi eu sînt un ex-fumător. Am aproape 3 ani. :-D

Trimiteți un comentariu