Identitate

Acum 10 ani mi-am facut buletinul. Ceea ce inseamna ca asta e ultima sa luna de valabilitate. Trebuie sa ma duc sa-l schimb.

Tin minte cand l-am facut si singura mea obsesie legata de elt: poza. Cat m-am gandit si razgandit cu privire la bluza pe care sa o port, la freza pe care sa mi-o fac. Stiam ca timp de 10 ani aceea va fi identitatea mea. Cea mai vizualizata poza a mea. Poza prin care ma identific -> la propriu.

Stau acum cu buletinul in mana si va spun ce vad: o bluza simpla si albastra. Sincer sa va spun, mi-o amintesc foarte vag si nu se vede prea bine in poza. Dar am ales-o bine pentru ca, desi nu iese in evidenta, imi accentueaza foarte tare ochii, care par a fi de aceeasi culoare. Parca nici n-am alte poze in care sa mi se observe culoarea ochilor atat de bine.
Parul e groaznic. La vremea respectiva, n-as fi conceput sa stau cu parul liber. In poza asta, e prins partial. Si am o suvita intr-o parte, care e impletita (???!!!) in doua... cah...
Si trebuie, bineinteles, sa precizez ca tehnologia nu era prea avansata in perioada respectiva, asa ca fata mea a iesit cam rosie. Si cum nu eram eu foarte slabuta in acea perioada, arat ca un bursuc.

Well, bursucul o sa priveasca pentru ultima data, pentru ca luna asta imi fac buletin nou :D Nu prea mai am aceleasi intrebari, mi-am raspuns intre timp la ele. Dar sper sa fie o zi buna, pentru ca ma voi identifica cu ea pentru urmatorii 10 ani.

Insa am inceput sa-mi pun alte intrebari: daca imi schimb buletinul, ce altceva mai trebuie sa-mi schimb? Toate documentele unde mi-am dat datele din buletin... se vor schimba automat? Sau trebuie sa precizez ca mi-am schimbat buletinul? ->this is me being concerned about stupid things<-

5 comentarii:

noire spunea...

daca nu iti schimbi domiciliul sau numele de familie, e ok.
singura data schimbata din buletin va fi seria...si poza :D

generatia 86 anul asta e pe schimbatul buletinelor...me too :P

strumfita cu esarfa spunea...

:D Anda, daca te casatoresti in urmatorii 10 ani va trebui sa iti schimbi iar buletinu` cu noul nume de familie, noua adresa..

Anda spunea...

Good point :D Dar cativa ani tot il tin.

Anonim spunea...

buletinul..am iesit oribil..cred ca toti iesim asa..nasol:))

Neamtu' spunea...

Nu m-am schimbat mult. Ar trebui sa imi schimb buletilul a treia oara, deja. Si uitandu-ma pe poze imi dau seama ca, in afara de avansul pe care l-a luat chelia mea, nu m-am schimbat chiar atat de mult...

Trimiteți un comentariu