La revedere, vacanta!

Ultima zi de vacanta. Iar maine, incep totul in forta. Trebuie sa ma trezesc si devreme, asta inseamna ca azi trebuie sa ma duc la culcare devreme. Deci mai am vreo 5 ore de vacanta.

Au fost doua saptamani frumoase. N-am vizitat nici un loc interesant (well, am fost la tara), nu am facut toate lucrurile pe care mi le-am promis la inceputul vacantei, dar cred ca a fost totusi o vacanta reusita. Mi-am refacut puterile ca sa zic asa. Am dormit mai mult de 10 ore pe noapte, m-am uitat la multe filme, am iesit, m-am intalnit cu multi prieteni apropiati ... mi-e greu sa zic pe un blog public exact de ce sunt atat de fericita, insa ma simt foarte bine. Stiu ca urmeaza o perioada foarte foarte grea, mai ales ca nici nu o sa mai am vacanta pana pe la sfarsitul lui iunie. Asa ca e bine ca macar am o liniste sufleteasca pe care n-am mai avut-o de ceva vreme. Anul Tigrului chiar isi arata dintii :)) Lucky for me ;)

Chiar am multe chestii de facut, dar am hotarat sa nu ma mai stresez. Pana la urma oricum o sa le fac pe toate. Si ce daca nu e soare afara si ploua de cateva zile? Life is beautiful anyway...

Cand am inceput sa scriu, voiam sa fac un articol despre cum poti sa revii la scoala/munca dupa o perioada de leneveala. Intre timp m-am razgandit, pentru ca nu cred ca as fi cea mai in masura sa dau astfel de sfaturi. Asa ca vreau doar sa-mi iau in mod oficial "la revedere" de la vacanta. Saptamana o voi incepe din nou cu agenda in brate :)

Un comentariu:

admin spunea...

salut, doresc să fac un linck exchange cu acest blog.
Blogul meu este http://informatiinews.blogspot.com/

aştept răspuns, cu numele care vrei sa te trec in lista,

O seară bună :)

Trimiteți un comentariu