Dor de vacanta

Ati simtit vreodata nevoia sa luati o pauza de la viata de zi cu zi si sa mergeti undeva departe? Eu chiar as merge undeva foarte departe... si nici macar nu-mi pasa foarte mult unde.

Cred ca problema e ca n-am absolut nici o perspectiva pentru vara asta. In fiecare an am fost macar undeva... la mare, la munte, in diverse parti ale tarii... si anul asta presimt ca nici macar n-o sa ies din oras. Macar de mi-as gasi ceva de lucru, sa nu stau toata vara degeaba in fata calculatorului.

I'm a little under the weather. Marti imi sustin disertatia. Mi-am pregatit cam jumatate de prezentare, desi ma asteptam sa am emotii incredibile sunt oarecum entuziasmata... imi place foarte mult subiectul meu, lucrarea mea... sunt mandra de ea... stiu ca nu o s-o citeasca nimeni, dar ma bucura gandul ca o voi putea povesti, chiar daca va fi in fata unei comisii si voi lua nota. Ma bucur ca macar o sa am habar despre ce vorbesc. Partea mai grea va fi sa ma incadrez in timp, pentru ca am atatea de spus...

Dar oricum, marti termin si cu asta si dupa aia .... pfff, ce-as vrea sa stiu cum se termina propozitia asta. Pentru prima oara in viata mea, habar n-am ce o sa se intample dupa aia. 17 ani am avut ceva stabil in viata mea si acum am trei variante: fie imi gasesc un job misto, fie imi gasesc unul nasol, fie mor de plictiseala. In momentul asta nu prea ma simt plina de speranta.

Pana acum am zis in fiecare zi ca abia astept sa scap de scoala, sa treaca toate astea. Acum nu mai vreau sa treaca, pana marti inca mai am un scop.

Da... stiu ca nu-mi sta in obicei sa scriu posturi atat de depresive... dar azi chiar m-am simtit aiurea si am vrut sa ma descarc. Abia astept sa se inventeze teleportarea... m-as teleporta in Thailanda. Acum multi ani am incercat eu sa o inventez :) Teoria mea era destul de ok din punct de vedere logic, dar continea prea multe variabile imposibile pentru timpurile noastre.

Se pare ca anul asta, singurele locuri frumoase le voi vedea in imagini de pe google.
Category: 7 comentarii

7 comentarii:

Kitzo spunea...

iesi din casa. praful de afara e diferit de cel din casa... Si nici un sistem audio surround nu-ti va putea reda cu atata perfectiune zgomotele Clujului la o ora de varf.
iesi din casa. si dup-aia o sa vezi ca o sa gasesti in fiecare zi cate un loc frumos.
daca tu te astepti ca dupa ce termini scoala sa ajungi in Thailanda.. ei bine.. eu zic sa te mai apuci de vreo doua facultati. poate pana atunci o sa se inventeze ceva si o sa ti se impineasca visul.
pana atunci.. suporta Romania. asa cum o facem majoritatea.

Anda spunea...

Mda... problema e ca majoritatea nu stau acasa toata vara. Nu cu Romania am probleme, nu m-ar deranja nici sa merg undeva in tara... si nu e vorba de Cluj, ci doar de faptul ca vreau sa mai plec si altundeva, sa mai schimb peisajul....sa ma vad si alte lucruri. Daca nu apuc sa calatoresc cat sunt tanara si n-am obligatii, cum o sa mai calatoresc cand o sa am copii?

daniela spunea...

have fun

Anonim spunea...

da..eu simt mereu asta:))..sti unde m-as duce eu? in Chicago,sau in Toronto sau in Gold Coast:D..o sa ajung eu intr-o buna zi pe-acolo:D..sine stie..poate o sa ma si stabilesc intr-unul dintre ele:D..pana una alta...vacanta asta o sa citesc,o sa desenez,o sa ma uit la filme..si spre sf vac o sa ma duc la munte cam 1 sapt:D
sper sa te distrezi totusi in vacanta asta:D

mace spunea...

nici nu stii de unde o sa sara un bilet de tren sau o invitatie... nevere say never...

gbrgeorge spunea...

Si eu ma simt sufocat de ideea ca nu o sa ies din Bucuresti prea curand. Ma deprima teribil postul tau...

Luna spunea...

Trist, dar din pacate asta e viata. Pentru mine majoritatea vacantelor au fost cam la fel cum preconizezi tu ca va fi vacanta ta. Anu asta sper la o oarecare schimbare, pentru ca si eu tocmai am terminat facultatea si cel putin un an nu am vreo directie anume de urmat, job e aproape exclus, iar licenta o voi da cel mai devreme in februarie.

Totusi sa fim optimisti, niciodata nu stii ce ocazii se ivesc si cate se pot schimba chiar si de la o zi la alta. Poate pana la urma totusi o sa mergi macar prin imprejurimi.

Trimiteți un comentariu