Micul Dejun

A venit momentul sa adresez o nelamurire pe care o au majoritatea cunoscutilor in legatura cu obiceiurile mele: de ce trebuie sa ma trezesc cu cel putin doua ore inainte sa ies afara din casa.

Fiecare om are tabieturile lui, iar al meu e sa imi iau linistita micul dejun. Asta inseamna ca imi iau mancarea si cafeaua si ma pun la calculator si de obicei treaba asta tine cam o ora (cealalta ora e ca sa ma spal, imbrac si alte formalitati de genu`). Sunt foarte pro in ceea ce priveste micul dejun.

Multa lume spune ca nu poate manca dimineata si intr-o privinta ii inteleg... nici eu n-am neaparat chef de mancare (mai bine zis n-am chef sa mestec). Dar cea mai frumoasa parte a zilei mele e cand imi beau cafeaua. E viciul meu la care nu vreau sa renunt. Si nu pot sa-mi beau cafeaua pe stomacul gol ... ca nu e foarte sanatos. Asa, in principiu nu beau cafea, alcool sau nu iau medicamente pe stomacul gol. Asa ca fac sacrificul asta pentru miracolul numit cafea, si mananc dimineata.You should try it.

Daca pana aici e mai usor de explicat, de aici vine partea grea: de ce trebuie sa stau la calculator in timp ce mananc? Primul meu impuls e sa zic:

You want the truth? You can't handle the truth!

Dar o sa fac totusi o declaratie oficiala care stiu ca se va intoarce impotriva mea la un moment dat: ma plictisesc sa mestec. Asa ca daca imi ocup mintea cu altceva, mananc mai usor.

Stiu ca sunt unii care si-ar dori sa ma dezvat de acest obicei, dar sunt destul de sigura ca asta nu o sa se intample. Si pana la urma nu vad de ce fac rau cuiva. Daca trebuie sa ies din casa la 7, ma trezesc la 5. Foarte simplu. Prefer sa dorm mai putin decat sa nu mananc dimineata.

6 comentarii:

Cosmin spunea...

as vrea sincer sa fiu la fel de "puternic" ca si tine in privinta asta ... eu tot timpul zic ca trebuie sa ma trezesc putin mai devreme sa mananc dimineata macar putin si toate alea dar nu se intampla asa decat exagerat de rar. ma trezesc cu 15 minute inainte sa plec, ma spal rapid , ma imbrac in viteza si ies din casa la limita cat sa nu ajung tarziu :) ... chiar te apreciez pt determianrea ta :) ... cand locuiam cu prietena mea reuseam lejer sa ma trezesc sa luam micul dejun impreuna , singur chiar nu reusesc ... i know i'm weak but stfu :P

Bogdan spunea...

"ma plictisesc sa mestec."

=))

Anonim spunea...

eu nu pot sa renunt la 2 ore de somn..mai bine nu mai mananc si nu beau cafea decat sa nu dorm..2 ore!!! ce-am innebunit??:)))
totusi..e bine ca poti sa faci asta;)

colaholicu spunea...

si io fac la fel. daca tre' sa plec undeva dimineata la 9, atunci la 7 sunt treaz. ma rog, din alte considerente, da' nu conteaza :))

Neamtu' spunea...

Hehe... micul dejun, masa campionilor, nu? Sau cea mai importanta masa a zilei. Io-te ca, pentru mine, nu-i! Am o ora sa ajung la munca. Ora e impartita pe sferuri. Un sfert de ora toaleta, dush, nevoi etc. Un sfert de ora, MUSAI cafea. In liniste. NU ma bateti la cap. Sunt ca un grizzly fara cafea. Dupa ce aud corul de ingeri cantand, redevin om :) Si mai am un sfert de ora, cu a doua cafea, in fata laptopului. Ultimul sfert il fac pe drum, si ajung la FIX ca sa spun 'buna dimineata, Roman!'. Dar alea doua sferturi, cu cele doua sferturi de litru de cafea... sunt cruciale :))

Anda spunea...

Pai... si tu bei cafea pe stomacul gol? :D

Trimiteți un comentariu