Top 5 Treburi gospodăreşti care nu-mi plac

Vine o vreme în viaţa fiecărui om când nu mai poate lăsa pe seama părinţilor toate treburile alea nasoale care trebuie făcute prin casă. Şi de curând a venit şi vremea mea. Azi dimineaţă, în timp ce-mi beam liniştită ceaiul în bucătărie (mi s-a terminat cafeaua), m-am gândit aşa la un top 5 treburi gospodăreşti nu tocmai plăcute.

Locul 5 - Spălatul hainelor

Cu asta nu am o problemă reală, că până la urmă le bagi în maşina de spălat şi le laşi acolo, dar am băgat-o în top din doua motive:
1. Pentru că m-am chinuit o oră jumate să-mi dau seama cum se foloseşte maşina de spălat
2. Pentru că m-am mutat de o săptămână şi am un singur prelungitor în casă, pe care-l folosesc la calculator. Când spăl hainele, nu-mi pot folosi calculatorul.

Locul 4 - Dusul gunoiului

Cred că pentru ăsta am cel mai simplu motiv: mi-e lene.

Locul 3 - Curăţatul covorului

Eu cunosc 4 metode de curăţat covorul şi le urăsc pe toate:
- metoda clasică, cu scosul covorului afară şi bătut până îi sar capacele. Chestie pe care şi de-aş avea buna intenţie n-aş putea să o execut, având în vedere că nu sunt în stare să car un covor.
- curăţatul covorului cu peria. Cam asta e metoda care o folosesc eu cel mai des, dar e foarte obositor şi durează o grămadă de timp
- Aspiratul. Mă enervează sunetul aspiratorului. Mă enervează aşa, că mă scoate din minţi. Ah, şi plus de asta, n-am aspirator.
- Curăţătoriile chimice. Momentan nu-mi permit, dar abia aştept să vină ziua aia.

Locul 2 - Curăţatul aragazului

Nu am probleme mari cu curăţatul chestiilor, dar la aragaz treaba e mai aiurea, pentru că mâncarea întărită se curăţă mai greu decât orice. Şi eu mă plictisesc repede.

Locul 1 - Curăţatul frigiderului

Asta e printre puţinele treburi pe care chiar nu o pot face. Am încercat odată, mai demult, şi mi s-a făcut rău instant. N-am nici o problemă să curăţ vana, toaleta, sau orice parte din baie, dar nu pot să curăţ frigiderul nici plătită.


Vouă ce nu vă place să faceţi?
Category: 6 comentarii

6 comentarii:

Unknown spunea...

Dacă vrei să-ţi faci viaţa mai uşoară în privinţa curăţării aragazului, pune o folie de staniol sub grătarul său. În felul ăsta atunci când trebuie să-l cureţi înlocuieşti staniolul şi gata.

Anda-Andr3A spunea...

Mda..treburile astea ar fi fost usor de facut daca ar fi fost cat de cat atenta prin casa la anumite lucruri..dar cand esti copil nu te intereseaza asta..e mai important un film sau iesitul cu prietenii..iar acum la mom de fata cant te lovesti de ele ti se par groaznice si greu de facut, ca sa nu mai zic de scarboase..
Sa faci curatenie in casa nu e chiar asa daca in primul rand o faci pentru tine..pentru ca tu traiesti acolo, tu mananci, tu dormi, te speli si faci deranj in casa aia..Cand intri in dush dupa o zi de munca fizica ti'e scarba sa te speli doar pt ca esti murdara si mirosi urat? Nu cred..primul lucru e sa te speli cant mai repede, asa si cu casa..nu degeaba se spune casa e oglinda femeii!
La varsta ta nu ar trebui sa te vaiti de treburile astea aici. Nu da bine pt imaginea ta.

Anda spunea...

Nu simt ca mi-ai citit articolul cum trebuie :)

strumfita cu esarfa spunea...

eu cu rufele la spalat n-am prb, mie mi-e lene sa le intind pe sarma, mai ales pe frigu asta..brr..
cu dusu gunoiului sunt de acord
cu aragazu idem
la frigider n-am probleme si cu aspiratorul ma impac binisor :D

Anonim spunea...

Buna,,

Cel mai simplu de rezolvat e cu spalatul covorului.
Acum se preia de acasa.

www.waldmaster.ro

Eu i-am folosit si e foarte comod.
Eu nu l-as fi spalat niciodata atat de bine (au ceva utilaje si solutii....)
Si nici NU MAI CARI NIMIC PE SCARI.

succes.

Anonim spunea...

Nu folositi serviciile firmei waldmaster.ro .Sunt sarlatani, iti iau mai multi bani decat ar trebui si iti aduc covoarele dupa o saptamana ude si pline de miros.Nu va lasati pacaliti de acesti aroganti!Doar reclama e de iei.

Trimiteți un comentariu