Simtul ridicolului

Ca un mare fan al serialelor si reality show-urilor ce sunt, am inceput din acest sezon sa ma uit la American Idol. Ceea ce am descoperit nu stiu neaparat daca a fost surprinzator, dar e oarecum socant daca stai sa te gandesti: multi oameni nu au deloc simtul ridicolului.

Poate mai tineti minte filmarile de la auditiile Megastar ... extrem de amuzante... astia de la American Idol sunt si mai si... Ideea e ca toti cand cantam la sticla de sampon peste cantecul original avem impresia ca putem atinge cu succes cele mai inalte note... dar in cazul majoritatii, e doar o impresie. Eu sunt prima care recunoaste ca am o voce oribila... trebuie doar sa te inregistrezi si sa te asculti. Nu sa te duci la o televiziune nationala sa dai o auditie si sa te faci de ras in fata lumii.

Cred ca aici e si cazul rudelor si prietenilor care, de frica sa nu jigneasca, probabil ii lauda. Parerea mea e ca decat sa minti, mai bine taci :) Cu toata sinceritatea, cazurile astea mi se par triste. Si nu vreau sa radem de ei, ci sa invatam sa ne pastram simtul ridicolului... sa acceptam ca sunt lucruri pe care le putem face si lucruri pe care nu le putem face.

Category: 5 comentarii

5 comentarii:

Bogdan spunea...

Sunt de acord cu tine. Din 1000 de insi, 950 nu au ce cauta la o astfel de preselectie, indiferent care este numele ei sau unde se tine.

Baiatul Ciudat spunea...

doamne :)))))

Neamtu' spunea...

Adevarul este ca unora ar trebui sa li se spuna adevarul, brutal, in fata: u suck! Ar fi mult mai simplu, macar pentru viitor...

BlogWidget spunea...

BlogWidget - ALEGE CEVA COOL PENTRU BLOGUL TAU !
Am implinit un an de activitate. Te asteptam la noi pentru a-ti oferi un widget, banner, plugin-wp, sau doar o idee pentru a adauga un plus de look si functionalitate blogului tau.
Sau un posibil parteneriat reciproc avantajos, Sustine BlogWidget, detalii si bannere la alegere la pagina de contact.

Catalin spunea...

Incredibil! Altceva chiar nu am ce sa zic. :D

Trimiteți un comentariu