Prima si prima data

Am primit o leapsa de la strumfita (de fapt am primit doua, dar la prima nu stiu ce sa scriu), asa ca o sa-i dedic un post.

Primul cuvânt pe care l-ai spus: mama

Prima zi de şcoală generală: Nu-mi amintesc prima zi de scoala, scoala, dar imi amintesc ca inainte de clasa intai am avut doua zile de ... examen (oarecum). Imi amintesc vreo doi colegi pe care i-am cunoscut atunci... in prima zi am fost imbracata cu o rochita alba cu flori mari si in a doua zi cu o fustita galbena. Siii... in prima zi am dat ceva test scris (de genul sa alegem borcanul mai mare) si in a doua zi m-au pus sa citesc dintr-o carte si au fost foarte impresionati ca citeam cursiv... si am stat in banca intai.

Primul tău sărut: De asta am mai povestit aici. Aveam 13 ani, un baiat pe care tocmai il cunoscusem si a fost cam aiurea. Nu mi-a placut. Chiar mi-am zis ca nu o sa mai sarut niciodata un baiat (urmatorul l-am sarutat dupa vreo luna cred).

Prima formaţie care ţi-a plăcut la nebunie: Backstreet Boys :)) Era nebunie la mine in clasa (nu mai tin minte daca eram pe a 2-a sau a 3-a). Faceam colectie de postere si am avut toate albumele lor pana la Black&Blue (inclusiv).

Primul cd cumpărat: Nu mi-am cumparat in viata mea cd-uri altfel decat blankuri.

Prima zi de liceu: M-am chinuit sa-mi gasesc clasa... am descoperit ca sunt colega cu Anca, pe care o stiam din generala... ne-am pus impreuna in ultima banca de la perete... m-am uitat in jur si mi-am analizat colegii... diriga a vorbit nu mai stiu ce... clasa mea era misto. Si apoi am vazut o alta colega pe care o cunoscusem la examenul de admitere... si cam atat. A fost o zi scurta.

Primul cuvânt pe care ţi l-a adresat prietenul / prietena cel / cea mai bun / bună: Pffff... chiar nu mai tin minte ... prima amintire cu ea o am de la simularea de capacitate la istorie. Dar nu mai tin minte ce am vorbit cu ea.

Prima zi de facultate: Chiar in prima zi, am fost sa-mi iau orarul. M-am descurcat tare prost :D Dar mi-am cunoscut un coleg. Apoi am ratat o zi de scoala (pentru ca nu stiam sa citesc orarul) si deja can ajunsesem miercuri multi se stiau intre ei... dar am mai intalnit un ametit ca si mine si a devenit pentru o scurta perioada de timp "colegul meu de banca" (we clicked), dar apoi a renuntat, pentru ca facea si alta facultate si intrase acolo la buget... si am mai cunoscut niste colegi in ziua respectiva.
Primul seminar a fost de Logica (Teoria Argumentarii)... si am zis fiecare de pe unde suntem, cati ani avem, ce liceu am terminat ... si apoi ne-a dat un test de logica. It was kinda` fun for me.

Prima restanţă: Si singura: Estetica, anul 3, semestrul 1. Am fost destul de surprinsa ca l-am picat... l-am luat in urmatoarea sesiune cu 5 :P

Prima zi la locul de muncă: Protectia muncii 8 ore. Cred ca asta spune tot.

Prima oară când ai postat pe blog (data): 9 iulie 2009.

Leapsa poate sa o preia oricine.
Category: 2 comentarii

2 comentarii:

Catalin spunea...

Tu chiar tii minte prima zi de liceu, ha? :)
I got nothing..

Anda spunea...

Daca tin minte examenul dinainte de clasa intai, mi se pare normal sa tin minte si prima zi de liceu :D Am o memorie buna cand e vorba de lucruri neimportante :))

Trimiteți un comentariu