Votes needed

Readerul meu numara 25 de bloguri, asta inseamna 25 de bloguri carora le citesc fiecare articol (de citit citesc mai multe, dar peste unele ma uit doar din cand in cand). Multi dintre cei pe care ii citesc participa la RoBlogFest, la aceeasi categorie ("Cel mai popular blog") si zau ca as vrea sa va votez pe toti, dar din pacate am dreptul doar la un vot.

Asa ca anul asta il sustin pe Catalin, din mai multe motive, in principal pentru ca m-a inspirat mult blogul lui, in ideea de a incerca sa caut noi moduri de a evolua si sa ma folosesc de blog pentru asta.

Tin minte cand mi-am facut blogul ca prima idee era sa am un loc unde sa pot impartasi o chestie tuturor, adica sa nu bat din "poarta in poarta" ca sa zic acelasi lucru de 10 ori. Ca urmare, exact asta e si scopul acestui articol. Daca vreti si voi sa il ajutati pe Catalin si aveti 2 minute sa va faceti un cont si sa-l votati, aici este linkul pentru creare cont si aici puteti sa-l votati pe Catalin (apasati pe butonul Voteaza-ma).

Daca participati cumva la alta categorie ziceti-mi ca sa va votez si eu :))

8 comentarii:

strumfita cu esarfa spunea...

eu am votat cu dailycotcodac. dar ii urez succes si lui catalin! si e foarte frumos ce faci!
bafta, Catalin!

Catalin spunea...

Multumesc mult pentru increderea care mi-o acorzi. Am fost acuzat ca articolele din ultima vreme nu au fost remarcabile si totusi, tu ai pastrat in memorie si articolele din vremurile mai bune. Asta inseamna enorm pentru mine. >:D<

Catalin spunea...

@strumfita.. multumesc. :)

daninho spunea...

cum un singur vot ca eu am votat de mai multe ori la aceiasi categorie, sau doar un vot mi s-a numarat?

Catalin spunea...

@daninho.. ultimul vot e cel care se ia in considerare. Deci va trebui sa alegi unul din favoriti. :)

căţelul alpha spunea...

Băiatul ăsta e votat deja.

:P

Black Leviathan spunea...

@Anda: sub premisa aceasta "Tin minte cand mi-am facut blogul ca prima idee era sa am un loc unde sa pot impartasi o chestie tuturor, adica sa nu bat din "poarta in poarta" ca sa zic acelasi lucru de 10 ori", Blogul este moartea competentei sociale! Nu stiu daca-i bine!

Anda spunea...

Competenta mea sociala e moarta demult :))
Dar nu la asta ma refeream. Pe mine de exemplu ma deranjeaza sa primesc un "mass" pe IM sau pe mail. Si cum eu merg pe premisa "ce tie nu-ti place, altora nu face", prefer sa scriu ce am de spus intr-un singur loc, si daca pe cineva intereseaza ce am de zis, pot citi, daca nu, nu.

Daca chiar vreau sa spun unei anumite persoane ceva, pot sa-i spun si direct sau la telefon, n-am nevoie de blog pentru asta.

Trimiteți un comentariu