10 motive de fericire

Strumfita mi-a dat iar o leapsa, in urma careia trebuie sa scriu 10 lucruri care ma fac fericita. Trebuie sa zic ca pica oarecum la fix avand in vedere ca asta este primul post pe care-l scriu la 24 de ani, deci incep cu o nota pozitiva :D

Asadeci:

1. Oamenii. Nu toti oamenii, bineinteles. Unii oameni. Cand eram mica eram total dependenta de casa mea si dupa o saptamana de stat oriunde altundeva mi se facea un dor nebun. Credeam ca nu voi putea niciodata sa ma mut de aici. Dar, cu timpul, mi-am dat seama ca nu casa in sine e cea care conteaza, ci oamenii care sunt cu mine.

2. Cafeaua. Personalitatea mea nu tinde spre vicii sau dependente. Cu toate astea, nu vreau nici in ruptul capului sa renunt la cafea. Este unul din highlighturile zilei momentul cand imi beau cafeaua. La acest punct mai pot adauga si alte alimente/dulciuri (am mai scris despre vin, ciocolata, bomboane cu menta) pentru ca sunt foarte foarte... foarte gurmanda.

3. Carti, filme, muzica. Le-am bagat in aceeasi categorie, pentru ca toate spun povesti. Pentru ca toate au acelasi efect asupra mea. Simt ca invat cate ceva din fiecare.

4. Jocurile. I'm a game addict. Jocuri de societate, jocuri online, pe forumuri, pe console sau calculator ... nu conteaza. Jocurile iti intaresc atatea abilitati, ca mi-e si lene sa enumar. Plus ca sunt foarte competitiva din fire. And they are pure fun :D

5. Calculatorul. O sa sustin in continuare cu tarie ca e mai bine sa stai la calculator, care ii ofera creierului un rol activ, decat sa te uiti la televizor, unde urmaresti pasiv niste porcarii.

6. Calatorii. Imi place sa plec. Oriunde. Imi place sa vad lucruri noi, fie ele obiective turistice sau pur si simplu peisaje naturale. De vreo 10 ani sau asa, visul meu este sa vad toata lumea.

7. Cumparaturi. Da, sunt femeie.

8. Cadourile. Imi place sa primesc cadouri, dar iubesc sa fac cadouri. Cred ca atunci cand iti pasa de persoana careia ii faci cadoul, chiar te straduiesti sa gasesti ceva care sa i se potriveasca. Eu de obicei stau cu zilele doar pe partea de "cercetare". Si ma bucura foarte mult cand cineva imi face un cadou care arata ca s-a gandit la MINE.
P.S. Anul asta am primit cadouri foarte frumoase, multumesc ^.^

9. Scoala. Am pus-o mai la sfarsit pentru ca... ei bine, pentru ca se termina. Si pentru ca e cu ups and downs, nu ma duc in fiecare zi la scoala fericita, dar ca idee, eu am doar amintiri placute legate de toate scolile pe care le-am facut, despre toti colegii si profesorii, despre toate lucrurile pe care le-am invatat. And I would do it all over again.

10. Animalele. Probabil unii v-ati dat seama ca eu NU sunt o persoana sensibila. Nu mi se pare dragalas orice copil pe care-l vad pe strada, nu plang la filme de dragoste. Dar mi se inmoaie inima cand vad un animal si nu am nici un fel de preferinta gen caine sau pisica sau chestii de astea. Ok, mi-e o frica groaznica de serpi si viespi, dar in afara de asta, iubesc toate animalele.

Stiu ca e o leapsa si trebuie sa o dau mai departe, dar nu stiu cine nu a facut-o sau ar vrea sa o faca ... deci, las invitatia deschisa pentru toti cei din blogroll.
Category: 7 comentarii

7 comentarii:

rowiki spunea...

Dintre toate punctele enumerate, cred ca jocurile, calculatorul, filmele si muzica ma fac fericit. In rest.. mai putin.

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Neamtu' spunea...

In afara de scoala si de animale, ale mele sunt, toate :D Mai ales cafeaua.... asta n-o sa fie niciodata prea multa. Dupa ce am citit mai multe bloguri cu cele 10 motive de fericire, am ajuns la concluzia ca.... sunt cam putine, nu? Ori nu mai suntem noi fericiti, ori nu mai gasim motive sa fim fericiti destul... Care o fi?

Anda spunea...

Neamtu', leapsa zicea sa zic 10 motive. As putea sa enumar 1000, dar daca au fost doar 10, ce sa fac? :))

Neamtu' spunea...

Pai, leapsa e una, dar continuarea ei, ca si comm e alta. Ia baga, sa vedem inca 90 de motive :D

Anda spunea...

:))

As putea, dar mi-e groaznic de lene, this takes time. Uite, eu sunt o persoana fericita si ma bucur de cel mai mic lucru. Sunt fericita si cand fac un dus sau vad o floare frumoasa sau citesc un articol bun.

ionut spunea...

10 motive ce nu sunt exagerate si care reflecta o parte din personalitatea ta. Foarte interesant cum le-ai plasat si descris in aceasta scara de la 1 la 10 pe primul (oamneii) si ultimul (animalele).

Trimiteți un comentariu