Drama, carti si reality showuri

O sa fiu sincera cu voi: am chef sa scriu pe blog. Dar n-am nici cea mai mica idee despre ce anume. Cateodata subiectul despre care vreau sa vorbesc ma inspira, dar cateodata am inspiratie si fara subiect.

Am observat ca template-ul ma ajuta mult. Daca imi place template-ul, imi place si sa scriu in locul respectiv. La twitter de exemplu mi-am facut un template super tare, as scrie toata ziua doar ca sa-mi pot desfata ochii mai mult timp (desi o fac relativ rar fata de alti oameni).

Uhm... prin urmare n-am subiect. Asta o sa fie ceea ce americanii numesc un "random rant". Cred ca vreau sa scriu doar ca sa-mi deconectez putin creierul, pentru ca de vreo 3 zile stau cu nasul in ... calculator (am vrut sa zic carte, dar nu prea mai folosesc carti pentru scoala :D ). Apropo, va ziceam data trecuta de cartile pe care le-am castigat, daca e interesat cineva de PR, Comunicarea de Criza a Cristinei Coman e excelenta. Mi-am luat-o pentru ca ma gandeam ca o sa ma ajute la licenta si nu doar ca nu m-am inselat, dar imi tot vine sa ma arunc cu ea in pat sa ma delectez, este absolut fascinanta.

M-am uitat de curand la ultimul episod din The Apprentice (that really gets me into business mode) - btw, sezonul asta MULT mai bun decat sezonul trecut - si vestea buna e ca la toamna o sa fie un sezon normal! Si in primavara alt Celebrity Apprentice, dar nici nu stiti cat ma bucur ca mai luam o pauza. Cel normal e mult mai bun dupa parerea mea.

Apropo de asta, uite ca mi-a venit in minte un subiect. Care credeti ca e un reality show mai bun pentru voi, ca spectatori: unul unde participantii la un concurs se urasc, sau unul in care se inteleg ok? Cum e de exemplu diferenta intre sezonul asta din Celebrity Apprentice si sezonul trecut... adica, au fost certuri si in sezonul asta, cred ca e normal, dar in nici un caz nu se compara cu cele de anul trecut.
Mie mi se pare ca un competitor bun nu isi lasa oponentul sa i se bage atat de adanc sub piele incat sa ajunga sa faca scandal ... si faza e ca, fiind vedete, isi permit sa se dea si putin in spectacol, pana la urma au venit pentru doua lucruri: caritate si putina faima.
In timp ce la Apprentice-ul normal nu vezi atatea certuri pentru ca oamenii aia se lupta pentru o slujba, nu neaparat pentru o imagine.

Eu sincer ma bucur mult mai mult de show-urile drama free, decat cele cu mult scandal. Nu stiu daca v-am zis, dar ma deranjeaza oamenii galagiosi.

Well, initial am crezut ca postul asta va fi total inutil, dar macar v-am recomandat o carte si un serial, tot e ceva :D
Category: 2 comentarii

2 comentarii:

Serginho spunea...

Asa si la mine, tema imi trezeste cheful de scris.
Hmm competivitatea intotdeauna va aduce cearta sau doar un zambet fals.

Nici eu nu sunt adeptul show-urilor scandaloase, pur si simplu ma enerveaza... la televizor in afara de discovery, animal planet, mtv si mai 1-2 canale nu gasesti nimic bun. Peste tot sunt numai emisiuni de prost gust, fapt care m-a convins sa numai aprind T.V.-ul... ceea ce am facut de anu trecut. Il mai aprind rar sau ma uit cand ma duc la ai mei in camera.

admin spunea...

neaţa, scuze de întârziere,te-am adăugat şi eu pe ambele bloguri acuma :)

succes cu blogul :)

Trimiteți un comentariu