Vacanta incepe cu cazarea

Poate ati observat ca imi place sa fac "reclama" gratis, dar o fac spre beneficiul celor care citesc (adica selectez doar informatiile importante/interesante), nu pentru vreun castig personal.

Ei bine, cred ca un moment mai prielnic decat asta (adica vara) nu este ca sa vorbesti despre vacanta. Si apropo, pentru cei care vor sa-si petreaca Revelionul la o cabana eu zic sa va faceti rezervari de pe acum ;-) *hint*

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu cand ma duc undeva in vacanta caut pe net loc de cazare. Nu prea imi plac "surprizele", prefer sa vad tot ce este, sa analizez ofertele, sa gasesc cele mai bune conditii la cel mai bun pret. Si credeti-ma, am avut parte de unele locuri incredibil de frumoase la preturi mai mult decat acceptabile.

Problema e ca nici un site nu e complet. Asa ca va prezint: RoTrip

Avantajul e ca puteti sa faceti sugestii care vor fi luate in considerare :-D Puteti sa le faceti aici daca vreti, o sa le citeasca. Sau puteti sa mi le spuneti mie, o sa i le transmit.

Cred ca doar asa putem imbunatati un produs, daca ascultam parerile consumatorilor.

Site-ul este nou, aparut de cateva zile, deci o sa fie imbunatatit tot timpul. Eu am facut deja prima sugestie. Spuneti si voi ce v-ati dori :-D

Iar ca un mic update, am pus o sectiune de linkuri utile si gadgetul pentru persoane interesate (care inca nu mi-am dat seama ce face si daca nu se inscrie nimeni probabil o sa-l scot).
Category: 1 comentarii

Un comentariu:

RoTrip spunea...

Multumesc, Anda :)

As vrea sa adaug ca siteul se situeaza deasupra celorlalte de profil din urmatoarele motive:

1. Cel mai important, sunt excluse toate locurile de cazare rau famate, cu prezentari false, acestea fiind depistate in urma comentariilor lasate de vizitatori pe alte siteuri de profil.

2. Daca vreti sa mergeti intr-un loc anume si nu il gasiti pe site si doriti sa stiti daca apartine "listei negre", puteti trimite un mail si vi se raspunde in cel mai scurt timp. Fie apartine listei negre, fie nu am gasit poze pentru a il introduce pe RoTrip, fie nu stiu de el :)

3. Saptamanal incepand din luna septembrie vor fi adaugate circa 20 de locuri de cazare noi.

4. RoTrip se afla in stransa legatura cu Ministerul Turismului, adica cu Elena Udrea :)

Cam atat am avut de adaugat la postul Andei :)

Trimiteți un comentariu